Termomeccanica GL

Termomeccanica GL S.R.L.:n logo, jossa on tyylitelty, oranssi teksti valkoisella taustalla.
termomeccanica_gl_img

Termomeccanica GL - Yritys

Yhtiön entinen toimitusjohtaja Luciano Giangolini perusti Termomeccanica GL SRL: n vuonna 1978 Casinassa, Italiassa, Reggio Emilian alueella. Yritys muutti vuonna 2005 Felinaan, joka on toinen pieni kaupunki Apenniinilla, jossa sen pääkonttori ja tuotantolaitokset sijaitsevat edelleen.

Yritystä johtavat nyt sen omistajat Giangolini -veljekset, jotka muuttivat liiketoiminnan vaatimattomasta maalauskammioiden osien kokoamisesta vastaavasta yrityksestä johtavaksi yritykseksi, joka suunnittelee ja valmistaa korkealaatuisia laitteita korikorjauksiin ja teollisuusautoihin.

Pitkäaikaisen kokemuksensa ja osaamisensa ansiosta Termomeccanica GL työllistää tänä päivänä yli 70 työntekijää ja yritys toimittaa tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Noin 60% Termomeccanica GL:n maalauskammiosta, esikäsittelyalueista, sekoitushuoneista, vetopenkeistä ja nostimista myydään ulkomaille.

Termomeccanica GL:n omaan erikoisosaamiseen kuuluu myös oma sisäinen IDD:n (Industrial Development Department), joka pystyy suunnittelemaan ja rakentamaan räätälöityjä maalausrakenteita vastaamaan tiettyjen markkinasektoreiden, kuten ilmailun, moottoriajoneuvojen, rautateiden ja muiden tarpeita.

Valintasi mukaisia tuotteita ei löytynyt.