Assalub

Assalub-yhtiön logo, joka on erikoistunut ruostesuojaukseen ja korroosionestoon.
Monipoistoventtiili voitelupumput sekä öljylle että rasvalle

Assalub voitelee

Assalub kehittää ja valmistaa laitteita voiteluaineiden käsittelyyn sekä tarjoaa keskitettyjä voitelujärjestelmiä ja komponentteja kyseisiin järjestelmiin. Kaikki Assalub-tuotteet edustavat erittäin korkeaa laatustandardia. Assalub on yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on noin 30 työntekijää. Yritys on omistautunut yksinomaan voitelun automatisointiin ja käsittelyyn, eikä sillä ole toimintaa muilla alueilla. Pääkonttori, tuotanto, kehitys ja varasto sijaitsevat kaikki Ruotsin Åtvidabergissä.

Tuotevalikoima koostuu ilmakäyttöisistä pumpuista rasvaa, öljyä, jäteöljyä ja korroosionestoaineita varten. Suurin osa pumpuista on asennettu tynnyriin, mutta joitain malleja on saatavana myös seinälle asennettuna. Valikoimaan kuuluu myös muita lisävarusteita, kuten letkukelat, virtausmittarit, vaunut jne. - kaikki tarvittavaan valikoimaan.

Monissa osissa maailmaa korroosio on suuri ongelma autoille, kuorma-autoille ja linja-autoille. Varusteet ja laitteet, jotka levittävät alustalle ruosteenestoaineita, voivat olla Assalub-tuotteita, koska he ovat yksi suurimmista alan tuotteiden tuottajista Euroopassa.

Tuoteryhmään kuuluu myös joukko rasvapumppuja, jotka on erityisesti suunniteltu raskaan prosessiteollisuuden, kuten paperi- ja terästehtaiden, kaksilinjaisiin keskusvoitelujärjestelmiin. Toinen erikoisuus on sähkökäyttöinen pumppu, jota käytetään pääasiassa vesivoimaloissa ja muissa laitoksissa, joissa paineilmaa ei ole saatavilla.

Valintasi mukaisia tuotteita ei löytynyt.