SUOMALAINEN SISU JA LOISTAVAT KÄDENTAIDOT.

ARPRÉ OY:N VANKKA PERUSTA.

Hitsaaja suojavarusteissa hitsaa metallikappaletta, ja kipinöitä lentää ympärillä.

Arpré Oy

Pentti Arpré (1926–2005) oli jo vuonna 1961 edelläkävijä monessakin mielessä. Jäätyään työttömäksi hydrauliikka-asentajan työstä laman kouraistua Suomea, hän työllisti itsensä ja perusti yrityksen nimeltä Tmi Pentti Arpré.

Pentti aloitti hyvin pian yrittäjäksi ryhdyttyään valmistamaan allasvaunuja autokorjaamoiden jäteöljyjen käsittelyyn. Suomessa oli vuonna 1961 yhteensä alle 300.000 autoa, eikä jäteöljyn oikeaoppiseen käsittelyyn juurikaan kiinnitetty huomioita. Korjaamolaitteita tuotiin jonkin verran, mutta kukaan ei valmistanut niitä Suomessa. Pentti aloitti siten tuontia korvaavan toiminnan, joka hyvinkin voimakkaasti liittyi ympäristönsuojeluun. Kuten niin moni merkittäväksi kasvanut yritys, niin Arprékin toimi aluksi omakotitalon autotallissa.

Vahvalta pohjalta oli hyvä ponnistaa eteenpäin. Vuonna 1972 yritys muutettiin osakeyhtiöksi ja toimintaa varten rakennettiin Klaukkalaan asianmukainen tehdashalli. 80-luvun alussa yritykseen tulivat mukaan Pentin lapset Mervi ja Juha-Pekka. Yhtiö aloitti öljypumppujen ja muiden öljyhuoltolaitteiden maahantuonnin. Samoihin aikoihin aloitettiin myös letkukelojen ja voiteluvaunujen vienti Ruotsiin ja Hollantiin.

Tuoteryhmä kerrallaan yrityksen tuotevalikoima kasvoi niin, että pystyttiin varustamaan kokonainen autokorjaamo. Aloitettiin myös suunnittelu-, asennus- ja huoltotoiminta.

Tänä päivänä Arpre Oy on Suomen johtavia korjaamototeutusten toimittajia, ja se toteuttaa liikkuvan kaluston huoltoratkaisuja niin kaivoksiin, satamiin kuin henkilö- ja kuorma-autokorjaamoillekin.

Arpre Oy:lle mikään korjaamototeutus ei ole liian pieni tai liian suuri!

ARPRÉ OY KORJAAMOTOIMIJAN YHTEISTYÖKUMPPANINA

Laitetarjonta maailmalla on valtava. Suuret valmistajat toimittavat alan toimijoille korjaamolaitteita usean eri brandinimen alla. Maahantuojiakin on tänä päivänä todella useita, mikä osaltaan hankaloittaa oikean ratkaisun löytämistä. Valitsemalla asiantuntevan kumppanin, voi korjaamopäällikkö tai -yrittäjä olla varma, että ratkaisu on tarpeeseen nähden oikein mitoitettu ja luotettava.

Arpré Oy:n toiminnan pääperiaatteena on yhteistyön vastuullisuus niin työntekijöiden, asiakkaiden kuin kaikkien muidenkin sidosryhmien kanssa.

Vastuullisella ja asiantuntevalla yhteistyökumppanilla on merkittävä asema toimivan ratkaisun valinnassa:

Laitteen valinta

Asiantunteva kumppani auttaa valitsemaan asiakkaan tarpeen mukaisen, käyttötarpeeseen mitoitetun laitteen.

Asennus ja huolto

Ammattitaitoinen asennus- ja huoltopalvelu takaa, että laitteet toimivat oikein.

Varaosien saatavuus

Alan ja tarpeet tunteva kumppani varmistaa, että korjaamolaitteisiin on varaosia saatavilla laitteen koko elinkaaren ajan.

Jatkuva kehitys

Alan johtavana korjaamototeutusten toimittajana Arpre Oy pystyy varmistamaan alan viimeisimmät laitteet ja ratkaisut korjaamon tarpeisiin.

Arpré Oy:llä on palveluksessaan 14 korjaamoalan rautaista asiantuntijaa. Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä useiden ammattimaisten alihankkijoiden kanssa. Toimitilamme sijaitsevat Klaukkalassa, jossa meillä on 1400 m2 tuotanto-, varasto- ja toimistotilaa.

Arpré Oy on seuraavien järjestöjen ja yhdistysten jäsen:

  • Tilaajavastuu
  • Teknologiateollisuus ry
  • Helsingin seudun kauppakamari
  • Teknisen Kaupan Liitto ry
  • Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy
  • Tuemme vuosittain Lastenklinikoiden Kummit ry:n toimintaa.
suomen_vahvimmat_2020