SUOMALAINEN SISU JA LOISTAVAT KÄDENTAIDOT. ARPRÉ OY:N VANKKA PERUSTA

Kuva

Arpré Oy

Pentti Arpré (1926–2005) oli jo vuonna 1961 edelläkävijä monessakin mielessä. Jäätyään työttömäksi hydrauliikka-asentajan työstä laman kouraistua isänmaatamme taas kerran, hän työllisti itsensä ja perusti yrityksen nimeltä Tmi Pentti Arpré. Pentti aloitti hyvin pian yrittäjäksi ryhdyttyään valmistaa allasvaunuja autokorjaamoiden jäteöljyjen käsittelyyn. Suomessa oli vuonna 1961 yhteensä alle 300.000 autoa, eikä jäteöljyn oikeaoppiseen käsittelyyn juurikaan kiinnitetty huomioita. Korjaamolaitteita tuotiin jonkin verran, mutta kukaan ei valmistanut niitä Suomessa. Pentti aloitti siten tuontia korvaavan toiminnan, joka hyvinkin voimakkaasti liittyi ympäristönsuojeluun. Kuten niin moni merkittäväksi kasvanut yritys, niin Arprékin toimi aluksi omakotitalon autotallissa.

Vahvalta pohjalta oli hyvä ponnistaa eteenpäin. Vuonna 1972 yritys muutettiin osakeyhtiöksi ja toimintaa varten rakennettiin Klaukkalaan asianmukainen tehdashalli. 80-luvun alussa yritykseen tulivat mukaan Pentin lapset Mervi ja Juha-Pekka. Yhtiö aloitti öljypumppujen ja muiden öljyhuoltolaitteiden maahantuonnin. Samoihin aikoihin aloitettiin myös letkukelojen ja voiteluvaunujen vienti Ruotsiin ja Hollantiin.

Tuoteryhmä kerrallaan yrityksen tuotevalikoima kasvoi niin, että pystyttiin varustamaan kokonainen autokorjaamo. Aloitettiin myös suunnittelu-, asennus- ja huoltotoiminta.

ARPRÉ OY KORJAAMOTOIMIJAN YHTEISTYÖKUMPPANINA

Laitetarjonta maailmalla on valtava. Isot tehtaat toimittavat alan toimijoille korjaamokoneita usean eri brandinimen alla. Maahantuojiakin on tänä päivänä todella useita, joten tarjontaa riittää. Arpré Oy:n toiminnan pääperiaatteena on yhteistyön vastuullisuus niin työntekijöiden, asiakkaiden kuin kaikkien muidenkin sidosryhmien kanssa.


Vastuullinen ja asiantunteva yhteistyökumppani tarvitaan:


Auttamaan laitteen valinnassa asiakkaan tarpeen mukaisesti

Asentamaan ja huoltamaan laitteet


vastaamaan varaosien saatavuudesta


kehittämään korjaamon laitekantaa muuttuvassa maailmassaArpré Oy:llä on palveluksessaan 13 korjaamoalan rautaista asiantuntijaa. Lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä useiden ammattimaisten alihankkijoiden kanssa. Toimitilamme sijaitsevat Klaukkalassa, jossa meillä on 1400 m2 tuotanto-, varasto- ja toimistotilaa.Kuva


Arpré Oy on seuraavien järjestöjen ja yhdistysten jäsen:

Teknologiateollisuus ry

Helsingin seudun kauppakamari

Teknisen Kaupan Liitto ry

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy

Tuemme vuosittain Lastenklinikoiden Kummit ry:n toimintaa.

Arpré Oy:n talous on vankalla pohjalla.

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Arpré Oy:lle Suomen Vahvimmat 2018-sertifikaatin ja Balance Consulting Oy menestyjäyritys 2017-sertifikaatin sekä Dun&Bradstreet Lowest Credit Risk 2017-merkin vakuudeksi yrityksen luottokelpoisuudesta ja toiminnan vahvuudesta.Kuva