Compac Hydraulik

Mustavalkoinen Compac-nimisen yrityksen logo. Logossa on kilpi, jossa on yrityksen nimi ja vuosi "1946".
Compac-yrityksen ammattiasentaja asentaa Compac-tukkijärjestelmää

Compac - Yrityksenä

Neljä omistautunutta tanskalaista perusti Compacin vuonna 1946. Heidän visionsa oli rakentaa ylivertaisia hydraulisia tunkkeja. Compacin visio on edelleen sama yli 70 vuoden liiketoiminnan jälkeen, ja he ovat ylpeitä jatkaessaan Compacin maineen vahvistamista, jonka he ovat rakentaneet vuosien varrella. Compac on valmistanut korkealaatuisia hydrauliikkatuotteita vuodesta 1946. Compacin kokeneen suunnitteluhenkilöstön tavoitteena on varmistaa laadun ja luotettavuuden huippuosaaminen, jonka päätavoitteena on luoda tyytyväisiä asiakkaita.

Compacin hydrauliset komponentit valmistetaan itse korkealaatuisista materiaaleista. Tärkeät raaka-aineet, kuten erikoishydrauliputket, tiivisteet, painekuulat, venttiililohkot jne, hankitaan vain korkealaatuisten raaka-aineiden toimittajilta. Compacin hydrauliikkajärjestelmissä käytettävien kriittisten raaka-aineiden laaduissa ei ole tehty kompromisseja.

Compacilla on ainutlaatuinen laatujärjestelmä, joka on inspiroitunut japanilaisesta laadunvalvonnasta. Tiukka laatujärjestelmä yhdistää kaikkien valmistusprosessiin osallistuvien laatua koskevan ajattelutavan ja henkilökohtaisen vastuun.

Suodattimet
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
4 Tuotteista
12
18
24
30
  1. Compac vaihteistonostin 525kg käännettävä nostoadapteri
    Pyydä tarjous
12
18
24
30