EAE

EAE
EAE saksinostin nostaa valkoista henkilöautoa huoltoa varten

EAE AUTOMOTIVE

Vuodesta 2003 lähtien EAE Automotive Equipment Company Limited, jolla on tuotantolaitos Wujiangissa ja jolla on yli 300 työntekijää. EAE keskittyy henkilö- ja hyötyajoneuvojen huoltonostimiin ja he ovat olleet eturintamassa autotallien laitteiden viennistä Kiinassa.

Viime vuosina EAE on ottanut suuren harppauksen markkinoiden laajentamisessa sekä ulkomailla että Kiinassa. EAE: n tuotteet ja ratkaisut on otettu käyttöön yli 90 maassa, ja heillä on kattava valikoima matkustajaajoneuvojen nostimia, joiden kantavuus on alle 8000 kg ja jotka on valmistettu heidän omalla Wujiangin tehtaalla. Lisäksi yhtiö on ollut poikkeuksellisen menestyvä kotimaan henkilöautojen nostinmarkkinoilla ja voittanut lukuisia palkintoja, projekteja, hyväksyntöjä ja sertifikaatteja useilta tunnetuilta autovalmistajilta.

EAE on kuitenkin ymmärtänyt, että markkinat muuttuvat jatkuvasti ja kilpailu lisääntyy, eivätkä ne koskaan jätä huomiotta panostusta tutkimukseen ja kehitykseen sekä tuotteiden FMEA / pitkäikäisyystestaukseen, tuotekoulutukseen ja yrityksen tuotteiden ja ratkaisujen esittelyyn.

EAE toivoo asiakkaiden liittyvän matkaansa, jotta yhdessä he voivat tuoda EAE: n yritykset uudelle menestystasolle. EAE ei ole vain ajoneuvojesi toimittaja, vaan asiakkaan kumppani.

Rajaa
Uutuudet
Suodin
Sijainti
Tuotenimi
Hinta
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
4 tuotetta
9
15
21
27
Kaikki
  1. EAE EE-C12E Kaksipilarinostin
    Pyydä tarjous
  2. EAE EE-62C.35T.E Kaksipilarinostin
    Pyydä tarjous
  3. EAE EE-62B.35T.E KAKSIPILARINOSTIN
    Pyydä tarjous
9
15
21
27
Kaikki