Femco

Femco
Femco-merkin öljynlaskutulppa

Femco

Femcolla on yli 30 vuoden kokemus korkealaatuisten öljynlaskutulppien ja öljynpoistojärjestelmien kehittämisestä ja valmistamisesta. Tämä asiantuntemus on tehnyt heistä maailmanlaajuiset markkinajohtajat öljynpoistojärjestelmien alalla. Femcon öljytyhjennystulppia käytetään siksi maailmanlaajuisesti pienen huollon suorittamiseen. Femco Draintechnology toimittaa öljyn tyhjennystulpat, jotka helpottavat rutiininomaista huoltoa. Femco-öljynlaskutulpan avulla voit vaihtaa öljyt ajoneuvoissasi ja koneissasi tehokkaalla, turvallisella ja kestävällä tavalla.

1980-luvun alussa Poul van Santen oli niin turhautunut perinteisen tyhjennystulpan huonoon laatuun, että hän päätti suunnitella uudelleen autojen öljynlaskutulpat. Poul oli paikallinen automyyjä Rotterdamista, Hollannista, jolla oli intohimoa innovatiiviseen tekniikkaan. Hänen näkemyksessään öljynvaihdon tulisi olla paljon yksinkertaisempi, turvallisempi ja puhtaampi. Yhdessä perheensä kanssa hän istui keittiön pöydän ääressä ja keksi Femcon öljynlaskutulpan sellaisena kuin tunnemme sen tänään.

Yksi vuosi eteenpäin ja Poul oli suunnitellut ensimmäisen messingistä valmistetun yksiosaisen tyhjennystulpan, jossa oli paljon parannettu venttiili ja runko. Kun Poul päätti siirtyä valmistukseen vuonna 1983, hänellä oli vain yksi muotoilu - nimeltään Standardi, koska tuotteelle ei ollut nimeä tai tuotemerkkiä. Vaimonsa kanssa he päättivät nimetä yrityksen esikoisen tyttärensä nimeltä Femke mukaan, kuitenkin muuttamalla nimeä hieman Femcoksi.

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
Tuotetta 1-12 / 717
12
18
24
30
 1. Cevac letkukela
  Pyydä tarjous
 2. Fluids pinnanmittausjärjestelmä
  Pyydä tarjous
 3. SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG
  SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG
  Pyydä tarjous
 4. Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3 Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3
  Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3
  Pyydä tarjous
 5. Aktivointisarja r134a-kylmäaineelle. SUN BREEZE IV -laitteelle
  Pyydä tarjous
Sivu
12
18
24
30