Fordonslyftar

Bill Andersson Fordonslyftar AB:n logo.
Autonhuoltonostin nostaa suurta Fordonslyftar rekkaa ilmaan

YRITYS - BA FORDONSLYFTAR

BA Fordonslyftar on perheyritys, joka on erikoistunut toimittamaan korjaamoille raskaiden ajoneuvojen nostimia. BA Fordonslyftar perustettiin vuonna 1980, ja sen yhteydessä esiteltiin Hetra siirrettävät nostimet Ruotsin markkinoille. Hetra on saksalainen laatunostin, jolla on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten turvasalpakiila ja palloruuvi, ja näiden ominaisuuksien ansiosta Hetra on saanut käyttäjien luottamuksen. Hetra on ollut markkinajohtaja Ruotsissa lähes 40 vuoden ajan. Tähän mennessä noin 7000 vakionostinta on myyty ja noin, 600 erityistä nostotelineitä rautatiekulkuneuvoille, kuorma-autoille jne. on myyty, Ja melkein kaikki ovat edelleen käytössä.

Sisäisesti kehitetyt lisävarusteet BA-tuotteilla täydentävät ajoneuvonostimia, joissa työympäristö on keskiössä. Yksikkönostimet moottoreille, vaihteistoille ja taka-akselivaihteille jne. Jakkarat kaikissa korkeuksissa. Työtasot monttuihin jne. Ph-cleantec -mobiilipainepesuria käytetään ajoneuvon osien puhdistamiseen. Tämä säästää aikaa ja ympäristöä. Vaarallisia kemikaaleja ei tarvita, mikä vähentää päästöjä.

Yrityksen filosofiana on pitää asiakkaat tyytyväisinä. BA Fordonslyftar tarjoaa oikean nostoratkaisun kunkin asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. BA Fordonslyftar tarjoaa ensiluokkaista jälkimarkkinapalvelua nopeiden varaosatoimitusten ja pätevän asiakaspalvelun muodossa.

BA Fordonslyftar pyrkii minimoimaan toimintansa vaikutukset ympäristöön vaatimalla jatkuvasti, että heidän toiminnallaan on mahdollisimman vähän vaikutuksia ympäristöön. Esimerkki tästä on, että BA Fordonslyftar uusiokäyttää pakkauksiaan.

Valintasi mukaisia tuotteita ei löytynyt.