Gaither

Gaither Tool Companyn sininen ja valkoinen logo, yritys joka on erikoistunut ammattilaiskäyttöön tarkoitettuihin työkaluihin.
Autokorjaamo työntekijä käyttää Gaitherin Bead Bazooka-ilmaniskulaitetta irrottaakseen autonrenkaan vanteestaan

Gaither Tools

Vuonna 1988 perustettu Gaither Tool Co., Inc. on kansainvälinen järjestö, joka on sitoutunut palvelemaan rengas- ja kuorma-autoteollisuutta. Gaither innovoi ja valmistaa käteviä työkaluja ja järjestelmiä, joita tarvitaan renkaiden ja pyöräkokoonpanojen huoltoon ja ylläpitoon. Gaither Tool Co., Inc. investoi jatkuvasti tutkimukseen ja kehitykseen tuodakseen asiakkailleen markkinoiden tehokkaimmat työkalut. Yhtiö pyrkii parantamaan tehokkuuttaan ja vähentämään asiakkaiden kustannuksia kaikkialla maailmassa, työskentelemällä kuorma-autojen huoltoliikkeissä sekä tienrenkaiden palveluntarjoajissa, kuten Bandag, Euromaster / Michelin, Bridgestonen First Stop ja Yhdysvaltojen puolustusvoima yms.

Gaither toimittaa tuotteita asiakkaille yli 100 maassa myymällä yksinoikeudella toimivien ja yksinomaisten jakelijoiden kautta. Gaither Tool Co., Inc: n pääkonttori on Jacksonville, Illinois, USA. Vuonna 1997 Gaither perusti konttorin Hollantiin Roosendaliin voidakseen paremmin palvella Euroopan markkinoita ja vuonna 1999 Gaither Europe BV perustettiin. Gaitherin tuotantolaitos ja kansainvälisen jakelun varasto sijaitsevat Taichungissa, Taiwanissa.

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
4 Tuotteista
12
18
24
30
  1. Bead Bazooka BB9L
    Pyydä tarjous
  2. Winntec Wheel Dolly
    Pyydä tarjous
12
18
24
30