Good Tool

Good Tool
GOOD TOOL RENKAAN ULOSVETÄJÄ

Good Tool yritys

Good Tool -yrityksellä on kokemusta 80-luvulta lähtien kuorma-auto-, kuljetus- ja mekaniikkateollisuudesta. Yritys omistaa useita kuljetusalalle ja sähkömekaanisille työpajoille suunnattuja patentteja ja työkaluja.

Pienet ratkaisut suuriin ongelmiin.

GOOD TOOL on ammattimaisesti omistautunut tavaraliikenteelle ja raskaiden kuorma-autojen korjaukselle vuodesta 1982 lähtien. Heidän kokemuksensa vaihtelee puoliperävaunuista ja kippiautoista monimutkaisiin ratkaisuihin suurille kuormille.

Good Tool 4000 m2:n toimitilat sijaitsevat Aranda de Dueron teollisuusalueella. Vuonna 2015 he toivat markkinoille GOOD TOOL -brändin ja ensimmäisen työkalun maailmassa, jolla voi vaihtaa nopeasti ja turvallisesti minkä tahansa merkkisen ja vetoisen kuorma-auton jarrusatulat. Viimeisten kuuden vuoden aikana Good Toolin pääpaino on ollut tutkimuksessa ja kehityksessä. He pyrkivät kehittämään työkaluja ja erikoistuneita koneita tarjoamaan vertaansa vailla olevia etuja ja arvoa erinomaisilla laatustandardeilla.

Nykyään Good Tool on johtava yritys työkalujen kehittämisessä ja valmistuksessa suuritehoisille ajoneuvoille. Tuotevalikoima kasvaa jatkuvasti, suuria innovaatioita elektromekaanisten kuorma-autojen jokapäiväisten ongelmien ratkaisemiseksi on jo suunnittelussa. Good Tool on vakuuttunut siitä, että uuden sukupolven tuotteet jatkavat kasvavaa trendiä markkinoilla.

Filter
Sijainti
Tuotenimi
Hinta
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
Tuotteet 1-12 / 733
12
18
24
30
 1. Good Tool Brake Truck I Plus jarrusatulanostin
  Pyydä tarjous
 2. Good Tool Bolt Extractor I Napapulttien irrotustyökalu
  Pyydä tarjous
 3. Good Tool Pistol Truck I pulttipyssykärry
  Pyydä tarjous
 4. Good Tool Jäähdytinnostin linja-autoille
  Pyydä tarjous
Sivu
12
18
24
30