John Bean

John Bean -yhtiön logo, joka tarjoaa laitteita ja palveluita autoteollisuudelle.
Kolme erilaista John Bean suuntauslaitetta

Kohdistustekniikan edelläkävijä

John Bean on yksi maailman johtavista autokorjaamo laitteiden tuotemerkeistä korjaamoille, rengasliikkeille ja korikorjaamoille. Yrityksen juuret ovat peräisin eläkkeellä olevasta keksijästä John Beanista.

Snap-on yrityksen ostettua John Beanin, John Bean piti tehtävänsä kehittää innovatiivisia tekniikoita. Merkittävimpiä olivat 3D-pyöräkohdistimien kehittäminen ja käyttöönotto, joiden tarkkuus, nopeus ja käyttäjäystävällisyys asettivat uudet standardit. Vuonna 2008 John Bean lanseerasi ensimmäisenä ja ainoana PRISM-tekniikan pyöränohjaimet, mikä merkitsi jälleen hämmästyttävää virstanpylvästä heidän pitkillä perinteillään innovatiivisissa huoltolaitteissa. Lopuksi vuonna 2016, V1200:n lanseeraus: ensimmäinen kohdistin, jossa on suoran kohdistuksen virheiden tarkistusjärjestelmä, ilmoittaa käyttäjälle virheistä, kun ne tapahtuvat hidastamatta prosessia

Yhtiön insinöörit ovat aina olleet innokkaita kehittämään ja soveltamaan uutta tekniikkaa pyöränhuoltolaitteiden alalla, kuten:
• Ensimmäinen pyörän kohdistin
• Ensimmäinen dynaaminen pyörän tasapainotin
• Ensimmäinen tietokoneistettu pyörän kohdistin
• Ja monia muita

John Beanin tehtävänään on kehittää uutta tekniikkaa ja tarjota innovatiivisia tuotteita asiakkailleen lisäämällä heidän tuottavuuttaan ja kannattavuuttaan - koska asiakkaan menestys on heidän tavoitteensa!

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
5 Tuotteista
12
18
24
30
 1. Tasapainotuskone John Bean B340P
  Pyydä tarjous
 2. Snap-on suuntauslaitteen tietokantapäivitys Pro32, CD, John Bean, Hofmann
  Pyydä tarjous
 3. Snap-on suuntauslaitteen tietokantapäivitys Pro42, USB, John Bean, Hofmann
  Pyydä tarjous
 4. Snap-on suuntauslaitteen tietokantapäivitys Pro32, USB, John Bean, Hofmann
  Pyydä tarjous
12
18
24
30