Lubeworks

Lube Works -yrityksen logo, yritys joka myy voitelulaitteita.
Lubeworks DIGITAALINEN ÖLJYMITTARI varustettuna paristoilla

Intradin - Lubeworks

Vuonna 1994 perustetun Intradinin perusti Feng Guangyuan. Kiinalainen nimi Intradin tarkoittaa "erinomainen tutkija harjoittaa liiketoimintaa".

Tähän päivään mennessä Intradin on perustanut kolme tuotantopistettä Shanghaissa, Qingdaossa ja Huzhoussa. Yrityksen hallintajärjestelmä on läpäissyt ISO9001-laadunhallintajärjestelmän, OHSAS18001-työterveyden ja -turvallisuuden hallintajärjestelmän ja ISO14001 -ympäristön hallintajärjestelmän sertifikaatit.

Intradin on kasvanut laitteistoteollisuuden aloitusyrityksestä yritykseksi, joka integroi kauppaansa täysin letku- ja johdotelan, voitelulaitteiden, polttoaineensiirtolaitteiden, hydrauliikkatuotteiden, lihankäsittelylaitteiden ja ulkoteholaitteiden jne. Osaamisensa ansiosta näillä aloilla Intradin on kehittynyt yhdeksi Kiinan parhaista työkalu ja laitteisto tuottajista.

Viimeisen kahden vuosikymmenen aikana Intradin on ansainnut asiakkaiden, toimittajien, työntekijöiden, ammatillisten sertifiointilaitosten ja asianomaisten ministeriöiden tunnustuksen. Intradin palveltua jatkuvasti ja johdonmukaisesti asiakkaita yli 70 maasta ja alueelta.

Intradinin energiselle ja innovatiiviselle tiimille ominaista ovat ahkeruus, kunnianhimo, erikoisuus ja luottamus. Nämä ovat Intradinin vahvuuksia ja myös perusta, jolla he tarjoavat asiakkailleen erinomaista palvelua.

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
Tuotetta 13-15 / 15
12
18
24
30
  1. Pohjaventtiili imuputken päähän (FV00001B)
    Pyydä tarjous
  2. Imuputken pohjaventtiili ilmasululla
    Pyydä tarjous
  3. Imuputken jatko 200 mm
    Pyydä tarjous
Sivu
12
18
24
30