MAHA

Sininen ja punainen logo, jonka keskellä on valkoinen hammaspyörä. Yrityksen nimi "MAHA" on kirjoitettu valkoisella hammaspyörän yläpuolelle.
maha_img

TERVETULOA MAHAN MAAILMAAN.

Se, mikä alkoi vuonna 1968 autotallissa, on nyt maailmanlaajuisesti menestyvä yritys, jolla on laajasti kokemusta ja suuri halu innovoida. MAHAn menestystarinan liikkeellepaneva voima on heidän intohimonsa löytää aina korjaamoalan parhaat ratkaisut, korkeimmalla mahdollisella turvallisuustasolla. Suurella kunnianhimolla he suunnittelevat joka päivä uusia suunnitelmia löytääkseen entistä parempia asiakasratkaisuja ajoneuvojen testauksen ja nostotekniikan aloilla. Tuloksena on tuotteita, jotka täyttävät asiakkaidensa korkeimmat vaatimukset laadun, arvon ja käyttöiän suhteen.

Mitä MAHA edustaa

MAHA on kilpaillut kansainvälisillä markkinoilla sukupolvien ajan. He ovat lähteneet uusille poluille, määrittäneet standardeja ja asettaneet trendejä. Mutta tästä huolimatta he eivät halua levätä laakereillaan. Päinvastoin, itse asiassa, koska nyt heidän ei tarvitse vain säilyttää asemaamme maailman markkinajohtajana; heidän on myös rakennettava sen varaan. Ja kuinka he aikovat tehdä sen, kysyt? Se on oikeastaan ​​melko yksinkertaista: pohtimalla turvallisuutta joka suhteessa. Kattavampi. Digitaalisempi. Verkottuneempi. Loppujen lopuksi turvallisuus on MAHA:n avainasia.

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
Tuotetta 1-12 / 17
12
18
24
30
 1. MAHA nostotalla
  Pyydä tarjous
 2. VP 210156 Digitaalinen rullajarrutesteri autoille ja pakettiautoille enintään 4,0 t akselipainolla
  Pyydä tarjous
 3. MAHA nostotallan adapteri AUDI
  Pyydä tarjous
 4. MAHA Universal Console - modulaarinen konsoli
  Pyydä tarjous
 5. MAHA DUO CM saksinostin 4,2 t
  Pyydä tarjous
 6. MAHA nostotallan adapteri BMW
  Pyydä tarjous
 7. MAHA nostotallan adapteri MB
  Pyydä tarjous
 8. MAHA nostotallan adapteri Tesla 3/Y
  Pyydä tarjous
 9. MAHA nostotallan adapteri helma
  Pyydä tarjous
 10. MAHA MA STAR 5.5A 2-pilarinostin
  Pyydä tarjous
 11. MAHA MA STAR 3.5A 2-pilarinostin
  Pyydä tarjous
Sivu
12
18
24
30