Mavel

Mavel
Mavel sähkökaapeli johon on kirjattu ”made in italy”

Kaapelit ja letkut ovat aina olleet Mavelin maailma.

Mavel valmistaa laatutuotteita edistyneille ammattilaisille, jotka pystyvät arvostamaan mekaniikkaa, tekniikkaa ja italialaista muotoilua. He ovat ylpeitä siitä, että ovat italialainen yritys, joka toimii maailmanlaajuisesti: missä on automaattinen kela, siellä on MAVEL!

Mavel on ylpeä siitä, että ihmiset ajattelevat heitä yhden tuotteen yritykseksi. He uskovat, että erikoistuminen on mahdollisuus, ei rajoitus: se haastaa heidät kehittämään ja kehittymään näkemällä tulevaisuuden uudet tekniikat, toiminnalliset artikkelit, jotka ovat houkuttelevia, tukevia ja tarkasti valmistettuja Italiassa.

Mavelin ideat tulevat todellisuudeksi ratkaisujen muodossa, joissa yhdistyvät perinne ja innovaatio. Tämä on tunnusmerkki, jonka heidän asiakkaansa ovat oppineet tunnistamaan ja arvostamaan.

Ja viimeisenä hieno keksintö: Mavelin patentoima Slow Motion auttaa optimoimaan kaapeleiden ja letkujen asteittaisen ja tasaisen käämityksen. Kuka sanoi, että kun tuote on kehitetty, ei ole mitään uutta löydettävissä?

Tulevaisuuden kuvitteleminen on Mavelin tehtävä!

Valintasi mukaisia tuotteita ei löytynyt.