Pitlift

Pitlift
Pitliftin nostin

Tietoja pitliftistä

Kun päätös tuli sulkea yrityksen SLIFT tuotantolaitos Tiefenbronnissa vuonna 2008, pitlift on päättänyt jatkaa sitä, mitä he ovat tehneet monen vuoden kokemuksensa aikana SLIFT: ltä - rakennettaessa kaivojen tunkkeja ja maanalaisia hissejä.

Kuorma-autojen, kuilunostureiden ja henkilöautojen maanalaisten nostimien vakiotuotevalikoiman lisäksi, pitliftistä on kehittynyt asiantuntijoita maanalaisten hissien asennuksessa muiden valmistajien kasetteihin. Pitliftin patentoidut tapit-maanalaiset hissit tarjoavat täydellisen ratkaisun korkealaatuisen maanrakennushissin asentamiseen kaikkiin olemassa oleviin kasetteihin ilman rakennustöitä.

Ammattitaitoinen henkilökunta ja tuotanto Saksassa takaavat korkealaatuisen tuotteen. Niiden joustavuus ja vahva innovaatiohenki mahdollistavat kaikkien asiakkaiden toiveiden täyttämisen. Pitliftin huoltomiehistö koostuu kokeneista teknikoista - kaikki entisiä SLIFT-työntekijöitä. Heidän huoltotiiminsä voi huolehtia kuilun tunkkien kunnossapidosta ja korjauksesta, ylä- ja maanalaisten hissien käyttöönotosta.

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
Tuotetta 1-12 / 13
12
18
24
30
 1. ON-SITE voiteluhuoltoyksikkö
  Pyydä tarjous
 2. VP 210156 Digitaalinen rullajarrutesteri autoille ja pakettiautoille enintään 4,0 t akselipainolla
  Pyydä tarjous
 3. RASKAAN KALUSTON RENGASKONE ROTARY NAV63.15
  Pyydä tarjous
 4. MAHA nostotallan adapteri MB
  Pyydä tarjous
 5. MAHA nostotalla
  Pyydä tarjous
 6. Tasapainotuskone Rotary-Butler Librak360PWS
  Pyydä tarjous
 7. Rengasraudaton keskikiinnitteinen rengaskone Rotary-Butler Kendo.30
  Pyydä tarjous
 8. Cevac letkukela
  Pyydä tarjous
Sivu
12
18
24
30