Piusi

Piusi
Piusin nesteenkäsittelyjärjestelmä

NESTEENKÄSITTELYN INNOVOINTI: PIUSI

Vuodesta 1953 lähtien PIUSI on ollut johtava toimija globaalilla nestekäsittelysektorilla, ja sillä on kattava valikoima nesteensiirtoon ja -hallintaan liittyviä tuotteita: italialainen laatu ja tekniikka ovat yksityisten toimijoiden palveluksessa maataloudessa, autoteollisuudessa, korjaamoissa, laivaston hallinta, tie- ja meriliikenne maailmanlaajuisesti.

TUOTANTO

PIUSI toimittaa maailman johtaville markkinoille korkealaatuisia, ammattimaisia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä täydellisiä ratkaisuja voiteluaineiden, polttoaineiden ja nesteiden, kuten bensiini, diesel, diesel-pakokaasuneste (DEF), AdBlue®, öljy, vesi, siirtoon, täyttöön ja mittaamiseen. PIUSI-tuotteilla on monia eri käyttötarkoituksia, kuten polttoaineen valvonta ja siirto kuorma-autoyrityksissä, maatalousajoneuvojen tankkaus, polttoaineiden siirto rakentamisessa ja raskaiden ajoneuvojen kaivostoiminta.

Tuotteet ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä; soveltuvat asennettavaksi erilaisiin yhteyksiin ja ovat kaikki valmistettu kokonaan Italiassa. PIUSI:n kaikki tuotteet ilmaisevat innovaatiota, laatua, ammattitaitoa ja T & K-toimintaa, jotka ovat aina erottaneet PIUSI:n kilpailijoistaan.

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
717 Tuotteista
12
18
24
30
 1. Cevac letkukela
  Pyydä tarjous
 2. Fluids pinnanmittausjärjestelmä
  Pyydä tarjous
 3. SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG
  SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG
  Pyydä tarjous
 4. Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3 Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3
  Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3
  Pyydä tarjous
 5. Aktivointisarja r134a-kylmäaineelle. SUN BREEZE IV -laitteelle
  Pyydä tarjous
12
18
24
30