Raasm

Raasm
Esittelypiste Raasm nesteenhallintatuotteille, kuten öljyntäyttölaitteille

INNOVAATIOTA VUODESTA 1975

"Realizzazioni Artigiane Articoli Speciali Meccanici" (käsityöläistuotteiden erikoismekaaniset tuotteet) - RAASM– on määritelmä, jonka perustaja Giovanni Menon, nyt toimitusjohtaja, myönsi yritykselle vuonna 1975, jonka tarkoituksena oli tuottaa autoteollisuuden laitteita, jotka edustavat käsityöläisten tehokkuutta ja taiteellisuutta. Jo 80-luvulla RAASM alkoi kuitenkin kehittää nesteenhallintalaitteita, nykyistä ydinliiketoimintaa kuvattiin hyvin: "ADVANCED FLUID MANAGEMENT SOLUTIONS".

Työskentely RAASM:n kanssa tarkoittaa niiden peruskysymysten jakamista, jotka ovat ohjanneet heitä yli 40 vuoden ajan: laadukkaiden, pitkäikäisten tuotteiden luominen ja vastavuoroisen kuuntelun ja kunnioituksen ansiosta RAASM arvostaa suhdetta asiakkaaseensa.

RAASMIN NÄKEMYS

Brändin laatu on yhdistelmä sen huipputeknologiaa, sertifioitua suorituskykyä ja muotoilua, joiden tavoitteena on jatkuvasti vastata markkinoiden vaatimuksiin. Mutta RAASM -laadulle se tarkoittaa myös etuoikeutettua kuuntelua, läheisyyttä ja saatavuutta sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tällä tavalla RAASMista on tullut kansainvälinen vertailupiste nesteenhallintateknologioidensa kannalta. Heidän teknikot ja insinöörit ovat innovaatioiden ytimessä, yrityksensä DNA: ssa, he muodostavat uudet ideat eloon ja korkealaatuisiksi tuotteiksi.

Filter
Sijainti
Tuotenimi
Hinta
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo
733 tuotetta
12
18
24
30
 1. Jarrujen ilmauslaite (10805)
  Pyydä tarjous
 2. Öljyntäyttölaite 24 l, paineilmatoiminen (33024)
  Pyydä tarjous
 3. Pistooli mittarilla lasinpesu- ja pakkasnesteelle (33446)
  Pyydä tarjous
 4. Rasvapistooli suutinletkulla ja z-nivelellä (66889)
  Pyydä tarjous
 5. Spray pitcher 24 l (23024)
  Pyydä tarjous
12
18
24
30