Sun

Puna-musta SUN-yhtiön logo.
Sun tuotemerkin esittelypiste, jossa on esillä Sun diagnoositestereitä

TERVETULOA SUN YRITYKSEEN

Sun on arvostetuin tuottavuusratkaisujen toimittaja maailmassa. Yhdysvalloissa vuonna 1931 perustettu Sun Electric -yritys perustettiin autoteollisuuteen sytytysjärjestelmien analysointilaitteilla. Saatuaan Sun-tuotteet markkinoille Euroopassa ja Saksassa he laajensivat menestystään myös maailman muille markkinoille.

Vuonna 1993, kun Snap-on Inc., joka on maailman suurin autojen korjausteollisuuden työkalujen ja laitteiden toimittaja, osti yrityksen, Sun pysyi vahvana ja merkittävänä tuotemerkkinä konsernissa.

Nykyään Sun on synonyymi korkealaatuisille diagnostiikka- ja tietojärjestelmille autoteollisuudessa. Järjestelmäkumppanina ja teknologiajohtajana Sunilla on kärkisija tällä liiketoiminta-alueella.

Kohdennettu tietotaidon siirto, modernit innovatiiviset palvelut ja aseman vahvistaminen erityisesti itsenäisissä työpajoissa ovat yrityksen tulevien vuosien tavoitteita. Asiakas on kaiken toiminnan painopiste. Sisäiset menettelyt ja logistiikka räätälöidään vastaamaan moottoriajoneuvopalveluiden vaatimuksia.

Suodattimet
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
1 Tuote
12
18
24
30
  1. SUN ilmastoinninhuoltolaite QTECH IV
    Pyydä tarjous
12
18
24
30