Tecnolux

TECNOLUX-logo ja iskulause ‘hi-tech, hi-tools, hi-team’, jossa on tyylitelty oranssi ja valkoinen kirjain T sinisellä taustalla.
Ajovalojen lasersuuntauslaitetta käytetään auton etuvalojen suuntaamiseen

TIETOA TECNOLUXISTA

Tecnolux on ollut aktiivinen yli 30 vuoden ajan tuotantolaitteiden tuotannossa ja jakelussa korjaamoille, korikorjaamoille, autojen renkaiden jälleenmyyjille sekä autojen / moottoripyörien ja raskaiden ajoneuvojen huoltokeskuksille.

Tecnolux on toiminut autoteollisuudessa 90-luvulta lähtien. Yhtiö on hankkinut pitkän kokemuksen autoteollisuuden alalta ja on aina ollut tarkkaavainen jatkuvasti kehittyvien markkinoiden vaatimuksiin. Yritysrakenne on kehittynyt ja kasvanut tuotantokapasiteetin mukaisesti. Yritys muutti uudelle tuotantolaitokselle optimoimaan teollisen prosessin. Tecnoluxilla on uusimpien koneiden ja laitteiden rakenne ja se takaa asiakkailleen lopputuotteen markkinoiden vaatimien aikojen ja tarpeiden mukaisesti.

Viimeisen viiden vuoden aikana yritys on siirtynyt käsityöstä teolliseen tuotantoon, jonka kautta se on lisännyt markkinoille saatettavia tuoteyksiköitä, kunkin yksittäisen tuotteen laatua ja näiden toiminnan tehokkuutta heikentämättä.

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
1 Tuote
12
18
24
30
  1. MOON Metal - AJOVALOJENSUUNTAUSLAITE
    Pyydä tarjous
12
18
24
30