Treston

TRESTON-logo, jossa on valkoiset isot kirjaimet punaisella taustalla.
Ruuduilla varustettu suunnittelutyöpöytä

Treston: Paremman työympäristön puolesta

Treston kuuluu maailman johtaviin teollisuuskalusteiden ja -työpisteiden toimittajiin. Heidän asiakkaansa voivat luottaa siihen, että saavat heiltä asiantuntevaa palvelua laadukkaiden ergonomisten työympäristöjen rakentamisessa. Trestonin työpisteratkaisut soveltuvat LEAN-filosofiaan ja heidän laaja valikoimansa ESD-suojattuja tuotteita EPA-alueille.

Työpisteiden suunnittelussa ja toteutuksessa Treston lähtee aina liikkeelle työn tekijästä. Lopputuotteessa huomioidaan aina sekä ergonomianäkökohdat että työn toiminnallisuus ja tehokkuus.

Treston suunnittelee, valmistaa ja myy teollisiin ja teknisiin työpisteisiin laadukkaita työpisteratkaisuja. Heidän tuotteisiinsa kuuluvat työpöydät, pöytien lisävarusteet, säilytysjärjestelmät, vaunut, tuolit, valaisimet, kaapistot, hyllyt, linjastot ja pakkausratkaisut. Teollisuuteen optimoidun valikoiman lisäksi Treston valmistaa Sovella tuotemerkillä säilytysratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin.

Modulaaristen ja muuntautuvien vakioratkaisujen lisäksi Trestonin suunnitteluosasto palvelee yritysasiakkaita asiakaskohtaisilla ja räätälöidyillä ratkaisuilla. Treston on toimittanut yli 500,000 työpistettä globaalisti.

Treston Group –konsernin pääkonttori ja tehtaat sijaitsevat Suomessa. Heidän tytäryhtiönsä palvelevat kuudessa maassa: Ruotsissa, Englannissa, Saksassa, Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Lisäksi heidän jälleenmyyjäverkostonsa kattaa yli 30 maata.

Valintasi mukaisia tuotteita ei löytynyt.