Yamada

Yamada
Kolme erikokoista Yamada kalvopumppua

Yamadan historia

Yamada Europe B.V., joka on Yamada Corporationin omistama tytäryhtiö, perustettiin vuonna 1986 tarjoamaan myyntiä, palvelua ja tukea Euroopalle, Lähi-idälle ja Afrikalle korkeasti koulutetun jakelijaverkoston kautta.

Yamada Corporation

Yamada Corporation on ollut johtava teollisuuslaitteiden valmistaja vuodesta 1905 lähtien ja nesteenkäsittelytuotteiden valmistaja yli 60 vuoden ajan. Pneumaattisen pumppausteknologian johtajana Yamada tunnetaan monilla teollisuudenaloilla ympäri maailmaa innovatiivisista tuotteistaan, korkeasta laadustaan ja vertaansa vailla olevasta luotettavuudestaan. Yamadalla on vaikuttava historia uusien tuotteiden toimittamisesta ja kyvystä ratkaista asiakasongelmia, jotka ovat vahvistaneet Yamadan aseman alan johtajana.

Yamadan maine korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa yhdessä jatkuvan tutkimuksen ja kehityksen kanssa on luonut vahvan pohjan heidän markkinajohtajuudelle. ISO9001 -sertifioituna yrityksenä noudatetaan tiukkoja laatuprosesseja koko valmistusprosessin aikana, mukaan lukien jokaisen pumpun testaus ennen toimitusta.

Yamada Corporationin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa, ja valmistus sijaitsee Sagamiharan kaupungissa. Tuotantotilat sijaitsevat Chicagossa, Illinoisissa Yhdysvalloissa ja Hengelossa, Alankomaissa.

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
717 Tuotteista
12
18
24
30
 1. Cevac letkukela
  Pyydä tarjous
 2. Fluids pinnanmittausjärjestelmä
  Pyydä tarjous
 3. SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG
  SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG
  Pyydä tarjous
 4. Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3 Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3
  Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3
  Pyydä tarjous
 5. Aktivointisarja r134a-kylmäaineelle. SUN BREEZE IV -laitteelle
  Pyydä tarjous
12
18
24
30