Yamada

YAMADA Europe B.V. -yrityksen logo, jossa on tyylikäs teksti ja sininen logo oikealla.
Kolme erikokoista Yamada kalvopumppua

Yamadan historia

Yamada Europe B.V., joka on Yamada Corporationin omistama tytäryhtiö, perustettiin vuonna 1986 tarjoamaan myyntiä, palvelua ja tukea Euroopalle, Lähi-idälle ja Afrikalle korkeasti koulutetun jakelijaverkoston kautta.

Yamada Corporation

Yamada Corporation on ollut johtava teollisuuslaitteiden valmistaja vuodesta 1905 lähtien ja nesteenkäsittelytuotteiden valmistaja yli 60 vuoden ajan. Pneumaattisen pumppausteknologian johtajana Yamada tunnetaan monilla teollisuudenaloilla ympäri maailmaa innovatiivisista tuotteistaan, korkeasta laadustaan ja vertaansa vailla olevasta luotettavuudestaan. Yamadalla on vaikuttava historia uusien tuotteiden toimittamisesta ja kyvystä ratkaista asiakasongelmia, jotka ovat vahvistaneet Yamadan aseman alan johtajana.

Yamadan maine korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa yhdessä jatkuvan tutkimuksen ja kehityksen kanssa on luonut vahvan pohjan heidän markkinajohtajuudelle. ISO9001 -sertifioituna yrityksenä noudatetaan tiukkoja laatuprosesseja koko valmistusprosessin aikana, mukaan lukien jokaisen pumpun testaus ennen toimitusta.

Yamada Corporationin pääkonttori sijaitsee Tokiossa, Japanissa, ja valmistus sijaitsee Sagamiharan kaupungissa. Tuotantotilat sijaitsevat Chicagossa, Illinoisissa Yhdysvalloissa ja Hengelossa, Alankomaissa.

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
6 Tuotteista
12
18
24
30
 1. Kalvosarja Yamadan kalvopumppuun NDP-20BAN
  Pyydä tarjous
 2. Kalvosarja Yamadan kalvopumppuun NDP-25BAN
  Pyydä tarjous
 3. Venttiilisarja Yamadan kalvopumppuun NDP-20BAN
  Pyydä tarjous
 4. Venttiilisarja Yamadan kalvopumppuun NDP-25BAN
  Pyydä tarjous
 5. Kalvopumppu 3/4", NBR kalvot (NDP-20BAN)
  Pyydä tarjous
 6. Kalvopumppu 1", NBR kalvot (NDP-25BAN)
  Pyydä tarjous
12
18
24
30