Blitz

Punainen "Blitz"-logo valkoisella pohjalla.
Blitzin pienikokoinen liikutettava saksinostin

Blitz

Blitz perustettiin Schwenningen am Neckarissa Matthias Schneiderin toimesta vuonna 1872 metallintyöstökoneiden korjaamoksi. Autoteollisuuden kasvu johti kuitenkin nopeasti ajoneuvojen huoltolaitteiden kysynnän kasvuun. Tämän seurauksena Blitz alkoi valmistaa ajoneuvojen nostimia, sähköisiä ilmapumppuja ja ilmakompressoreita.

60-luvun loppuun mennessä Blitz-korjaamolaitteiden kasvava kysyntä ja paineilmatekniikan jatkokehitys edellyttivät siirtymistä nykyiseen päätoimipaikkaan Braünlingeniin. Aikaisemmasta koneiden korjausliiketoiminnasta kehitettiin vähitellen kolme nykyistä osaamisaluetta:

  • Kuorma-autojen nostotekniikka
  • Paineilmatekniikka
  • Renkaiden täyttö- ja mittaustekniikka

Blitz käyttää nykyaikaisimpia valmistusmenetelmiä, joissa hyödynnetään hitsausrobotteja sekä täysin automaattisia tuotantolaitoksia, mikä johtaa siihen, että Blitz kykenee tuottamaan lähes kaikki komponentit itse. Blitzillä on korkeasti koulutettu henkilöstö kehitystyössä ja laitteiden valmistuksessa, jonka lisäksi käytössä on myös oma koulutusohjelma. Tämä takaa Blitzille mahdollisuuden pyrkiä aina korkeimpiin laatustandardeihin. Tätä standardia sovelletaan myös myynti-, markkinointi- ja palveluosastoihin, mikä on johtanut siihen, että Blitzin toiminta on ollut ISO-sertifioitua jo vuodesta 1997 lähtien.

Valintasi mukaisia tuotteita ei löytynyt.