Optitec WM-3 kalustekokonaisuus työkaluvaunulla Edellinen Optitec WM-3 kalustekokonaisuus työkaluvaunulla

Blitzrotary Duplex S2 T5 upotettava teleskoppisylinterinostin, 5 x 15000 kg, isku 1900 mm

Pyydä tarjous
Tilaustuote
Tuotenumero
T5-15-1900 R

Kaksi toimintoa-yksi tavoite
DUPLEX-sarjan kuormaautonostimet on kehitetty lähtien aivan uudesta näkökulmasta. Erityistä huomiota on kiinnitetty turvallisuustekijöihin.

Yhdistetyn ISA-Duplex turvalaitteen erinomaiset ominaisuudet edustavat isoa harppausta eteenpäin uudessa nostotekniikassa. Nyt on saavutettu kaksinkertaisena se tavoite, jota on haettu jo vuosikymmeniä. Aiemmin käytetty yksi hydraulisylinteri on nyt korvattu kahdella sylinterillä. Ulompi sylinteri palvelee yksinomaan nostoa ja laskua. Toinen, sisempi sylinteri huolehtii yksinomaan turvallisuudesta. Molemmat sylinterit on eristetty ilmatiiviisti toisistaan kahdella erillisellä hydraulipiirillä. Yhdistetyllä turvalaitteen rakenteella on vielä se erinomainen lisäominaisuus, että se on täysin suojattu ulkoisia haittavaikutuksia vastaan. Siten korroosio ja muut likaavat hiukkaset eivät pääse vaurioittamaan yhdistetyn ISA-Duplexturvalaitteen rakennetta.

Pinnankäsittely
Uusi pinnoitesukupolvi Nitrodiffuusiotekniikalla pinnoitettu DUPLEX-nostosylinteri. Kuorma-autonostimien perusosat - nostosylinterit - ovat työpajan ympäristössä koko ajan alttiina erittäin haitallisten ulkoisten olosuhteiden vaiku- DUPLEX -sarjan autonostimien hydraulisylinterit ovat valinnan mukaisesti saatavana lisäksi käsiteltynä viimeisimmällä Nitrodiffuusiotekniikalla. Toisin kuin perinteinen kovakromaus, nitrodiffuusiotekniikalla käsitelty pinta ei tee nostosylinteristä ainoastaan erittäin vastustuskykyistä ulkoisille haittavaikutuksille, vaan kasvattaa myös huomattavasti sylinterin kulutuskestävyyttä. Nitrodiffuusiotekniikalla käsitelty pinta merkitsee sitä, että kovakromattujen pintojen vauriot, niistä johtuneet tiivisterenkaiden vahingot ja korroosio siirtyvät historiaan. Samoin sylinterien huoltovälit pitenevät ja kestoikä kasvaa.

Täysin yliajon kestävä ja tasaianen lattiapinta
Uudenaikaisten kuorma-autotyöpajojen on optimoitava työrutiininsa. Tässä mielessä on tärkeää, että työpajassa on turvallinen ja ennen kaikkea käyttökelpoinen nostinkuilun kansitus. Nämä vaatimukset täyttää BLITZ FLEXCOVER kuilunkansitus. Innovatiivinen rakenne tekee työpajan lattiasta täysin tasaisen ja sallii esimerkiksi vaihteistonostimen käytön kuilun kannelta. Erittäin korkea kuorman kantavuuskyky (pyöräkuorma 4 metristä tonnia) merkitsee sitä, että hyötyajoneuvot voidaan ajaa suoraan kuilun kansituksen yli. Yksittäisten FLEXCOVER-lohkojen joustava, saumaton liitos mahdollistaa helpon liikkumisen alueella. Lisäksi lohkojen täydellinen galvanointi vakiona muodostaa lisäsuojan korroosiota vastaan.

Ominaisuudet:

 • Turvallisuus: Monikäyttösylinteri yhdistetyn ISA-Duplexturvalaitteen päärakenneosana.Ulompi sylinteri palvelee yksinomaan nostoa ja laskua. Toinen, sisempi sylinteri huolehtii yksinomaan toiminnan turvallisuudesta. Sisempi turvasylinteri on täydellisesti suojattu ulkoisilta haittavaikutuksilta (korroosiolta,likaantumiselta ja mekaanisilta vaurioilta). Nosto- ja laskutoiminnon suorittava työmäntä yhdessä turvasylinterin kanssa varmistaa toiminnan maksimi turvallisuuden koko työskentelyn ajan. Nosto- ja turvajärjestelmien riippumattomuus toisistaan on varmistettu kahdella erillisellä hydraulipiirillä.
 • Upotettu rakenne: DUPLEX nostinyksiköt on varustettu öljyyn upotetulla, yhdistetyllä moottorilla, jolloin se käy erittäin hiljaisesti ja optimilämpötilassa. Kuumasinkitty öljytankki varmistaa erityisen korkean käyttöturvallisuuden. Täten korroosiota aiheuttavat likahiukkaset suuntaisventtiilissä eivät pääse järjestelmään.
 • FLEXCOVER: Täysin galvanoidut lohkot on asennettu lattian tasoon, jolloin niiden yli voidaan ajaa esteettä. Lohkojen joustavat, saumattomat
  liitokset tekevät päällä liikkumisen helpoksi. Kansi kestää 4000 kg pyöräkuorman
 • Vahva rakenne yleiskäyttöön: DUPLEX-nostopylväiden vahva, vakiorakenteinen poikittaistuki varustettuna vaihdettavilla liukukappaleilla ja pistoketyyppisillä liitoksilla yleiskäyttöön
 • Yksi yksikkö: Kaikki öljyä johtavat osat on laipoitettu tai putkitettu suoraan DUPLEX-nostopylvääseen
 • Huoltoystävällinen: Helppo huoltaa, esimerkiksi erkki: DUPLEX rullat varustettuna yhdistetyllä voitelunipalla.
 • Liikkuvuus: Kannettavasta ohjainkotelosta voidaan ohjata nostoa ja laskua sekä nostoyksikköjen kohdistusta tarkalla tuntumalla. Nostoyksikköjä voidaan ohjata sekä erillisinä että yhdessä. Ohjain on varustettu varmuuslaukaisimella (deadman´s switch) sekä hätäseispainikkeella.
 • Mukavuus: IP 54 suojattu ohjausyksikkö on DUPLEX kuorma-autonostimen ydin. Yhdistetty hydraulinen nostosylinterien synkronointi ehkäisee tahattomat korkeuserot.
 • Turvallinen ohjausetäisyys: Hätälasku suoritetaan keskusohjausyksiköstä. Kuorma voidaan laskea turvalliselta etäisyydeltä käyttäen ulkoista 24 V virransyöttöä (esimerkiksi kuorma-auton tai haarukkatrukin akkua).
 • Erikoishydraulipumppu: Toimii kahteen suuntaan, voidaan myös imeä öljyä, varmistaa vakio laskunopeuden sekä kuormalla, että ilman kuormaa.
 • Kaksi eri asennustapaa: Etukäteen oikealla valinnalla vältetään usein myöhemmin kertyvät ylimääräiset kustannukset. Kahdella optiolla, kehys ja kasettiversiolla, BLITZ tarjoaa kaksi vaihtoehtoa, jotka ottavat huomioon erilaiset paikalliset asennusvaatimukset. Kehys on erityisen kiinnostava vaihtoehto uusiin työpajoihin. Lohkorakenne takaa alhaiset kuljetuskustannukset. Kiinteä ja kestävä liitos lattiarakenteeseen toteutetaan olemassa olevien kiviankkureiden avulla. Kasetti on ihanteellinen myöhempiin työpaja-asennuksiin tai jo olemassa oleviin kuiluihin. Myös tapauksissa, joissa projektiaikataulu antaa vähän aikaa kuorma-autonostimen asennukseen, on kasetti oikea ratkaisu.

Lisävarusteet:

 • Jatkettu kehys tai kasetti
 • Kuumagalvanoitu kehys
 • Ohjelmoitava automaattinen akselietäisyyden esivalinta
 • Automaattinen “aja-sisään”-suojaus alueille, jotka on varustettu yläpuolisella nosturilla
 • Pesupaikoille sopiva kokoonpano sisältää galvanoidut pyörät, akselit, kuormituksen kestävät liitoskappaleet, vesikanavan kansitukset sekä hydraulikäytön suojakannen roiskevettä vastaan.
 • Useita eri nostopäävaihtoehtoja

Tekniset tiedot:

- Iskunpituus 1900 mm
- Nostokapasiteetti 5x15 t
- Nostolyntereitä 5 kpl
- Liikuteltavia nostosylintereitä valittavissa kpl
- Vakio kehyspituus Flexcover-kannella valittavissa mm
- Vakio kehyspituus liukukannella valittavissa mm
- Asennussyvyys kehysasennus 1400 mm
- Asennussyvyys kasettiasennus 1450 mm
- Nostoaika 85 mm
- Laskuaika 72 mm
- Öljymäärä/nostosylinteri 55 l
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili