Uusi

Rotary 3D pyöränsuuntauslaite 3S Light AllOnWall rengaskiinnittimin

12 990,00 €
Tuotenumero
ROT3D2.0WALL3S

Rotary AllOnWall suuntauslaitteissa perinteinen laite on ajateltu uusiksi. Laitteisto koostuu tablettitietokoneesta, 3D-kamerayksiköistä ja pyöriin kiinnitettävistä 3D-kohteista. Tilan säästämiseksi kaikki suuntauskomponentit saa säilytettyä mukana tulevassa seinätelineessä, johon on integroitu latauslaite kameroille. Kevyestä rakenteesta huolimatta laite pystyy täyteen 3D-pyöränsuuntaukseen nopeasti, helposti ja tarkasti. 

Rotary AllOnWall suuntauslaitteesta on olemassa kolme eri versiota, joiden erot ovat seinätelineen koossa ja 3D-kohteiden kiinnitystavoissa. 

Tuotevideo

AllOnWall pyöränsuuntauslaitteet - suuntausta korkeimmalla tasolla

 • Monipuolinen. Ajosiltoihin kiinnitettävät 3D-kamerat, kevyet pyöräkiinnittimet 3D-kohteilla ja 10’’ tabletti magneettikiinnityksellä antavat monia mahdollisuuksia. 
 • Suuntauslaitteisto on kiinni nostimessa, jolloin nostimen korkeudella ei ole merkitystä.  Vanneheiton kompensoinnin voi tehdä matalalla ja itse säädöt korkealla. 
 • Liikuteltava. Laitetta voidaan käyttää useilla suuntausnostimilla ilman kalibrointia välissä.
 • 10’’ Tabletti on varustettu kestävällä, roiskesuojatulla (IP52) kuorella ja magneettikiinnityksellä, jolloin käyttäjä voi esimerkiksi kiinnittää tabletin ajosiltaan säädön ajaksi.
 • Tablettitietokone mahdollistaa myös monipuoliset näytön peilausominaisuudet muihin näyttölaitteisiin sekä auton kuvan liittämisen suuntausraporttiin. Raportin voi tulostaa verkkotulostimella.
 • Tilaa säästävä. Laitteistossa ei ole perinteistä laitekaappia tai kamerapuomia. Kaikki suuntauksessa tarvittava voidaan säilyttää laturilla varustetussa seinätelineessä silloin kun ne eivät ole käytössä.
 • 3D-kamerayksiköt on varustettu LCD-näytöllä ja näppäimistöllä, jolloin ne toimivat laitteen kaukosäätimenä ja niistä voi ohjata suuntauksen kulkua. Kamerayksiköiden kiinnitys ajosiltaan on suunniteltu kääntymään mikäli nostinta laskiessa niiden alla on este.
 • Kameroiden akku kestää koko työpäivän.
 • Huoltovapaa. AllOnWall suuntauslaitteilla ei ole pakollista kalibrointiväliä. Laite toimitetaan tehdaskalibroituna, valmiina käyttöön. 
 • Pyöräkiinnittimiä on saatavana kahden tyyppisiä. Nelijalkaiset vannekiinnittimet ovat vakiona .4S versiossa ja kolmijalkaiset pyöräkiinnittimet ovat vakiona .3S ja .3L versioissa. Aidosti kolmiulotteisen 3D-kohteen ansiosta vanneheiton kompensointia ei vaadita 3-jalkaisilla pyöräkiinnittimillä.
 • Varustettu kattavalla ajoneuvotietokannalla. Sen päivitys on mahdollista joko perinteisesti tilaamalla päivityspaketin tai lataamalla ajoneuvotiedot mallisarja kerrallaan. 

Tekniset tiedot:

 

ROT3D2.0WALL.3L

ROT3D2.0WALL.3S

ROT3D2.0WALL.4S

YKSITTÄISAURAUS ETU-/TAKA-AKSELI

+/- 20°

+/- 20°

+/- 20°

KOKONAISAURAUS

+/- 20°

+/- 20°

+/- 20°

KÄÄNTÖKULMA ULOS

+/- 20°

+/- 20°

+/- 20°

CAMBER ETU/TAKA

+/- 10°

+/- 10°

+/- 10°

CASTER

+/- 18°

+/- 18°

+/- 18°

SAI

+/- 18°

+/- 18°

+/- 18°

KESKILINJA

+/- 5°

+/- 5°

+/- 5°

KULKUKULMA

± 10°

± 10°

± 10°

KÄÄNTÖKULMA MAX

+/- 50°

+/- 50°

+/- 50°

VANNEKOKO MIN

8"

8"

8"

VANNEKOKO MAX

24"

24"

24"

RENKAAN HALKAISIJA MAX

910mm

910mm

910mm

MAX. AKSELIVÄLI

4500mm

4500mm

4500mm

NÄYTTÖKOKO

10"

10"

10"

NETWORK YHTEENSOPIVA

Kyllä

Kyllä

Kyllä

TIEDONSIIRTO

Langaton

Langaton

Langaton

MITTAUSTAPA

3D

3D

3D

Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili