Kaeser SK 22 T SFC Paineilmakompressori kuivaimella ja nopeussäädöllä, 11 kW Edellinen Kaeser SK 22 T SFC Paineilmakompressori kuivaimella ja nopeussäädöllä, 11 kW

Dostert KATTOTYÖTASO – ergonomiaa ja turvallisuutta bussihuoltoon

Pyydä tarjous
Tuotenumero
Dostert KATTOTYÖTASO

Linja-autotekniikan kehittyessä yhä enemmän komponentteja on sijoitettu ajoneuvon katolle. Näiden komponenttien huolto- ja korjaustoimissa tarvitaan mahdollisimman helppo ja turvallinen pääsy ajoneuvon katolle. Tähän tarkoitukseen Arpré Oy on tuonut markkinoille täysin uudentyyppisen ratkaisun, Dostert kattotyötason.

Dostert kattotyötaso koostuu kahdesta samansuuntaisesta tasosta sekä kahdesta poikittaisesta yhdyssillasta, joihin on integroitu turvakaiteet. Siltojen keskinäinen etäisyys on säädettävissä kulloinkin työn alla olevan ajoneuvon mukaan, jolloin voidaan luoda aukoton ja turvallinen työskentelytila ajoneuvon koosta riippumatta.

Työtason sekä kulkuportaiden korkeus on säädettävissä hydraulisesti ajoneuvon korkeuden mukaan. Portaaton korkeudensäätö mahdollistaa myös perinteisiä menetelmiä nopeamman läpimenoajan koska katolla voidaan työskennellä myös ajoneuvon ollessa nostettuna.

Laadukas työtaso mahdollistaa ilmastointijärjestelmien, kaasusäiliöiden sekä sähkökäyttöjen komponenttien huollot ja korjaukset ergonomisesti. Painavien varaosien vieminen ajoneuvon katolle ei ole koskaan ollut näin helppoa ja turvallista.

Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili