Optitec MS-8 RST kalustekokonaisuus Edellinen Optitec MS-8 RST kalustekokonaisuus

Kaeser ASK 40 SFC, Paineilmakompressori nopeussäädöllä, 22 kW

Pyydä tarjous
Tuotenumero
Kaeser ASK 40 SFC

ASK – entistä tehokkaampi

SFC – nopeussäädetyllä käytöllä varustettu versio

Myös pienemmiltä kompressoreilta odotetaan toimintavarmuutta ja tehokkuutta. ASK-ruuvikompressorit vastaavat erinomaisesti näihin odotuksiin. Ne eivät vain tuota enemmän paineilmaa vähemmällä energialla vaan täyttävät myös kaikki toiveet monipuolisuudesta sekä käyttäjä-, huolto- ja ympäristöystävällisyydestä.

Enemmän paineilmaa samalla rahalla

ASK-ruuvikompressorit ovat tehokkuudeltaan oman luokkansa parhaimmistoa – kiitos edelleen kehitetyn, alhaisilla kierrosluvuilla toimivan ruuviyksikön, jossa on optimoitu SIGMA-profiili. Aikaisempiin malleihin verrattuna koneiden tuotto on jopa 16 % suurempi.

Voit vertailla malleja Kaeserin sivuilla. Painamalla tästä.

ASK SFC -sarja - Moduulirakenne - luotettava käyttö

Optimoitu ominaisteho

Jokaisella kompressoriasemalla nopeussäädetty kompressori käy muita kompressoreja kauemmin. Sen vuoksi ASK SFC -mallien suunnittelussa on panostettu tehokkuuteen ja erittäin korkeiden kierroslukujen välttämiseen. Tämä säästää energiaa, pidentää käyttöikää ja parantaa toimintavarmuutta.

Integroitu SFC-kytkentäkaappi

Integroitu mutta siitä huolimatta eristetty kytkentäkaappi suojaa SFC-taajuusmuuttajaa kompressorin poistolämmöltä. Erillinen tuuletin optimoi ilmanvaihdon maksimoiden siten taajuusmuuttajan tehon ja pidentäen sen käyttöikää.

Vakaa paine

Tilavuusvirta voidaan mukauttaa paineilman todelliseen kulutukseen määrätyn säätöalueen puitteissa. Käyttöpaine voidaan pitää vakaana jopa ±0,1 barin tarkkuudella. Tämä mahdollistaa maksimipaineen alentamisen, mikä puolestaan säästää energiaa ja puhdasta rahaa.

EMC-sertifioitu laitteistokokonaisuus

Kaikkien KAESER-tuotteiden tavoin myös ASK SFC -sarjan laitteistojen sähkömagneettinen yhteensopivuus on testattu paitsi eurooppalaisen EMCdirektiivin myös Saksan EMC-lain mukaisesti, kuten VDE-EMC-tunnus osoittaa.

Alhainen energiankulutus

Koneen taloudellisuus on luettavissa sen elinkaarikustannuksista. Kompressorien kohdalla suurin yksittäinen kustannustekijä ovat energiakustannukset. Sen vuoksi KAESER on ASK-mallien kohdalla panostanut erityisesti niiden energiatehokkuuteen. Lähtökohdan tälle luo optimoitu ruuviyksikkö, jonka roottoreissa on energiaa säästävä SIGMA-profiili. Energiaa säästävään käyntiin vaikuttavat tämän lisäksi Premium Efficiency -moottorit (IE3), SIGMA CONTROL 2 -ohjaus sekä tehokas, energiaa säästävä jäähdytysjärjestelmä.

Loppuun asti harkittu rakenne

ASK-mallien rakenne on käyttäjäystävällinen ja loppuun asti harkittu. Paneelit irtoavat muutamalla kädenliikkeellä, minkä jälkeen kaikkiin huoltokohteisiin on helppo päästä käsiksi. Suljettuna ollessaan tehokkaasti äänieristetty kotelointi pitää huolen siitä, että koneen käyntiääni pysyy miellyttävän alhaisena. Laitteiston tehokkaan jäähdytyksen varmistamiseksi koteloinnissa on erilliset imuaukot kompressorin ja käyttömoottorin jäähdytysilmalle. Rakenteensa ansiosta ASK-kompressorit ovat myös todellisia tilansäästäjiä.

ASK-sarja - Myös yksityiskohdat vakuuttavat

SIGMA-profiililla varustettu ruuviyksikkö

Jokaisen ASK-laitteiston ytimen muodostaa energiaa säästävällä SIGMA-profiililla varustettu ruuviyksikkö. Se on virtausteknisesti optimoitu ja vaikuttaa oleellisesti laitteistokokonaisuuksien ominaistehoon.

Energiaa säästävä radiaalipuhallin

Erillisellä moottorilla käyvä radiaalipuhallin pitää paineilman poistumislämpötilan alhaisena ja tarjoaa paremman jäähdytystehon pienellä energiantarpeella. Luonnollisesti se täyttää EU-direktiivin 327/2011 mukaiset tehokkuusvaatimukset.

Sähköä säästävät IE3-moottorit

KAESERin ASK-ruuvikompressorien käyttäjät voivat hyötyä tehokkailla IE3-moottoreilla saavutetusta energiansäästöstä jo kauan ennen kuin nämä moottorit tulevat EU:n alueella pakollisiksi (1.1.2015).

SIGMA CONTROL 2 -ohjaus

SIGMA CONTROL 2 ohjaa ja valvoo tehokkaasti kompressorin käyntiä. Sen näyttö ja RFID-lukija mahdollistavat tehokkaan kommunikoinnin ja parantavat toimintavarmuutta. Monikäyttöiset liittimet lisäävät joustavuutta, ja SD-korttipaikka helpottaa ohjauksen päivittämistä.

Varustus

Laitteistokokonaisuus

Käyttövalmis, täysin automaattinen, tehokkaasti äänieristetty, tärinävaimennettu, jauhepinnoitetut paneelit; soveltuu +45 °C:n ympäristölämpötiloihin saakka.

Äänieristys

Mineraalivillavuoraus.

Tärinänvaimennus

Tärinänvaimentimet, kaksinkertainen tärinänvaimennus.

Ruuviyksikkö

Energiaa säästävällä SIGMA -profiililla varustettu alkuperäinen KAESER-ruuviyksikkö, jossa roottorien optimaalisen jäähdytyksen takaava jäähdytysöljyn ruiskutus. Yksivaiheinen puristus.

Käyttö

Hihnakäyttö, jossa automaattinen hihnankiristys.

Sähkömoottori

Premium Efficiency -moottori (IE3), saksalainen laatutuote, IP 55, eristysluokka F lisävarmuutena.

Sähkökomponentit

Kytkentäkaappi IP 54; ohjausmuuntaja, Siemens-taajuusmuuttaja; potentiaalivapaat koskettimet ilmastointijärjestelmää varten.

Ilman ja jäähdytysöljyn kierto

Imuilmansuodatin; pneumaattinen imu- ja paineenpoistoventtiili; kolminkertaisesti erottava jäähdytysöljyn erotusjärjestelmä; varoventtiili, minimipainetakaiskuventtiili, termostaattiventtiili ja mikrosuodatin jäähdytysöljykierrossa; kiinteä putkitus joustavin liitännöin.

Jäähdytys

Ilmajäähdytys; erilliset alumiinijäähdyttimet paineilmalle ja jäähdytysöljylle; radiaalipuhallin täyttää EU-direktiivissä 327/2011 puhaltimille asetetut tehokkuusvaatimukset

Jäähdytyskuivain

Ei sisällä kloorattuja hiilivetyjä, kylmäaine R134a, täysin eristetty, hermeettisesti suljettu kylmäainepiiri, kiertomäntäkylmäkompressorissa energiaa säästävä katkaisutoiminto, kuumakaasun ohitussäätö, elektroninen lauhteenpoistin.

Lämmön talteenotto

Integroitu lämmöntalteenottojärjestelmä (levylämmönvaihdin) saatavana valinnaisena varusteena.

SIGMA CONTROL 2

Eriväriset LEDit (vihreä, keltainen, punainen) osoittavat käyntitilan; selväkielinen näyttö, 30 valinnaista käyttökieltä (myös suomi), kuvakkein varustetut kalvonäppäimet; täysautomaattinen valvonta ja säätö, vakiovaihtoehtoina Dual-, Quadro- ja Vario-säätö sekä jatkuva käynti; liitännät: Ethernet; lisäksi valinnaiset kommunikaatiomoduulit seuraaville: Profibus, Modbus, Profinet ja DeviceNet. korttipaikka SDmuistikortille tietojen tallennusta ja päivityksiä varten; RFID-lukija, WWW-palvelin.

Tekniset tiedot:

  • Käyttöpaine 7.5 / 10 / 13 bar
  • Koko laitteiston tuotto eri käyttöpaineissa m3/min 0.94 - 4.19 / 0.80 - 3.71 /0.88 - 3.17
  • Maks. ylipaine 8/11/15 bar
  • Moottorin nimellisteho 22 kW
  • Äänenpainetaso dB (A) 70
  • Paineilmaliitäntä G 1 1/4

Mitat:

  • Leveys 800 mm                  
  • Syvyys 1100 mm
  • Korkeus 1530 mm
  • Paino 550 kg
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili