Pysäköintinostin Omer Bipark 26, 2600 kg, nostokorkeus 1.8 m Edellinen Pysäköintinostin Omer Bipark 26, 2600 kg, nostokorkeus 1.8 m

Kaeser EcoDrain 30 Automaattinen lauhteenpoistaja

Pyydä tarjous
Tilaustuote
Tuotenumero
EcoDrain 30

Elektroniset lauhteenpoistimet
Paineilmajärjestelmän käyttöhäiriöiden ja korroosion ehkäisemiseksi paineilmatuotannon aikana pakosti muodostuva lauhde on poistettava luotettavasti kaikista niistä kohdista, joihin sitä kertyy. Kapasitiivisella pinnankorkeusanturilla varustetut, elektronisesti ohjatut ECO DRAIN -lauhteenpoistimet ovat ihanteellinen ratkaisu tähän tärkeään tehtävään.

Lauhteenpoisto ilman painehäviöitä
ECO DRAIN -lauhteenpoistimet poistavat lauhteen erityisen luotettavasti ilman painehäviöitä. Ne toimivat luotettavasti myös lauhteen määrän vaihdellessa voimakkaasti ja lauhteen ollessa erittäin likaista tai öljypitoista.

Teollisuusstandardi
Korkean laatunsa, toimintavarmuutensa ja luotettavuutensa ansiosta jokainen ECO DRAIN soveltuu jatkuvaan käyttöön teollisessa ympäristössä. KAESER tarjoaa sopivan ECO DRAIN -lauhteenpoistimen jokaiseen käyttökohteeseen, kuten vaikkapa erityisen aggressiiviselle lauhteelle, pakkaselle alttiisiin käyttökohteisiin tai korkea- ja alipainekäyttöön.

Järjestelmäkomponentti ECO DRAIN
Laadukkaista kompressoreista ja jälkikäsittelykomponenteista koostuvat paineilmajärjestelmät vaativat tuekseen laadukkaat ja luotettavat lauhteenpoistimet. Ne on voitava saumattomasti integroida järjestelmäkokonaisuuteen, jotta sekä kompressoriohjaukset (SIGMA CONTROL) että paineilmatuotannon hallintajärjestelmät (SIGMA AIR MANAGER) tunnistavat niiden lähettämät signaalit ja voivat aseman toimintavarmuuden ja taloudellisuuden turvaamiseksi nopeasti reagoida niihin.

Vaivaton huolto
ECO DRAIN 30, 31 ja 32 ovat vaivattomia huoltaa. Huoltoyksikkö irtoaa elektroniikkamoduulista yhdellä napsautuksella. Jokaisen huoltoyksikön tiiviys ja toimivuus on 100-prosenttisesti tarkastettu.

Älykäs elektroninen ohjaus
Älykäs ohjauselektroniikka säätää tarkkaan venttiilin kalvon avautumisen ja sulkeutumisen päästäen ulos vain lauhdetta – ei paineilmaa! Tämä estää painehäviöiden
muodostumisen ja säästää energiaa. Kaikki sähkökomponentit ovat roiskevesitiiviitä.

Itsevalvonta
Lauhteenpoiston häiriytyessä ECO DRAIN -venttiili avautuu minuutin ajaksi. Jos tämä ei tuota tulosta, seuraa häiriöilmoitus, ja venttiili avautuu 4 minuutin välein 7,5 sekunnin ajaksi. Kun tukos on poistunut, kytkeytyy ECO DRAIN jälleen normaaliin moodiin.

Korkealaatuinen pinnankorkeusanturi
Korkealaatuinen kapasitiivinen pinnankorkeusanturi on varman ja luotettavan lauhteenpoiston perusta. Anturi on kulumaton ja toimii luotettavasti joutuessaan kosketuksiin erittäin likaisenkin lauhteen tai vaikkapa pelkän öljyn kanssa.

Tekniset tiedot:

-Käyttöpaine min-max0.8…16bar
-Kompressorin tuotto max3m3/min
-Kuivaimen teho max6m3/min
-Suodatusteho max30m3/min
-Potentiaalivapaa kosketin- 
-Sähköliitäntä1/230/50Ph/V/Hz

 

Mitat:

-Leveys164mm
-Syvyys65mm
-Korkeus118mm
-Paino0,8kg
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili