Kaeser Paineilmasäiliö, 250 litraa, 11 bar Edellinen Kaeser Paineilmasäiliö, 250 litraa, 11 bar

Kaeser Kryosec TAH 5 Jäähdytyskuivain, 350 l/min

Pyydä tarjous
Tilaustuote
Tuotenumero
TAH 5

Luotettava ja kompakti
KRYOSEC-jäähdytyskuivainten takeena on korkealaatuinen teollisuuslaatu ”made in Germany”. Ne kuivaavat paineilman luotettavasti aina +50 °C:n ympäristölämpötiloihin saakka. Lämmönvaihdinjärjestelmän alhainen painehäviö ja vähän huoltoa vaativa rakenne takaavat taloudellisen käytön. Pienen tilantarpeen ansiosta ne on helppo sijoittaa kohteeseen kuin kohteeseen.

Miksi paineilma pitää kuivata?
Ympäröivässä ilmassa on aina myös kosteutta. Kun kompressori puristaa ilman paineilmaksi ja paineilma tämän jälkeen jäähdytetään käyttölämpötilaan, ei kosteus enää voi sitoutua ilmaan samalla lailla kuin ennen puristusta. Paineilmaan muodostuu lauhdetta, joka virtaa paineilman mukana verkostoon. Tästä voi aiheutua kalliita huolto- ja korjaustoimenpiteitä, jotka kuitenkin voidaan estää paineilman kuivaimilla. Jäähdytyskuivaimet voivat kuivata paineilman +3 °C:n painekastepisteeseen saakka.

Luotettava kosteussuoja
KRYOSEC-kuivaimet jäähdyttävät kostean paineilman korkealaatuisessa, jaloteräslevyistä muodostuvassa lämmönvaihdinjärjestelmässä. Integroitu erotin erottaa  muodostuvan lauhteen tehokkaasti jokaisessa käyntivaiheessa. Elektroninen ECO DRAIN -lauhteenpoistin johtaa lauhteen luotettavasti ulos.

Myös korkeille ympäristölämpötiloille
KRYOSEC-kuivaimet kuivaavat paineilman luotettavasti myös vaativissa käyttöolosuhteissa. Tähän vaikuttavat oleellisesti mittavat lämmönvaihdin- ja lauhdutinpinnat sekä tarkkaan suunniteltu jäähdytysilman ohjaus.

Standardien mukainen teollisuuslaatu
KRYOSEC-kuivaimet täyttävät koneille asetetut EN 60204-1 -standardin mukaiset turvallisuusvaatimukset. Näitä ovat mm. lukittava ON/OFF-kytkin sekä integroitu päävirtakytkin. Korkean laatunsa, kompaktin rakenteensa ja toimintavarmuutensa ansiosta kuivaimet soveltuvat ihanteellisesti myös hajautettuihin kohteisiin esimerkiksi tuotanto- ja työstökoneiden yhteyteen, jotka ovat riippuvaisia korkealaatuisesti jälkikäsitellystä paineilmasta.

Alhainen paine-ero
Kuivaimen jaloteräksiseen levylämmönvaihtimeen kuuluu ilma-ilmalämmönvaihdin. Alhainen paine-ero ja tehokas eristys varmistavat käytön energiatehokkuuden.
Integroitu lauhteenerotin toimii luotettavasti myös läpivirtaavan paineilmamäärän vaihdellessa.

Optimaalinen tehon mukautus
Kylmäkaasun ohitussäätö huolehtii tarpeita vastaavasta paineilman jäähdytyksestä ja estää haitallisen jäänmuodostumisen. KRYOSEC-kuivaimissa voidaan
myös huomioida ympäröivän paineen vaikutus (TAHja TBH-sarjoissa automaattisesti, TCH-sarjassa manuaalisesti mukauttamalla).

Luotettava lauhteenpoisto
Elektroninen ECO DRAIN poistaa lauhteen tarvittaessa luotettavasti ja ilman painehäviöitä. Kylmien pintojen eristys estää kondenssiveden ja sen aiheuttaman
korroosion muodostumisen laitteiston sisäpuolelle. Palloventtiili lauhteen tuloputkessa tekee huollon helpoksi.

Toiminnan helppo valvonta
KRYOSEC-kuivaimissa on kastepisteen trendinäyttö. Käytännöllisen väriasteikon ansiosta toimintaa on helppo valvoa yhdellä silmäyksellä.

Tehokas lauhdutin
Kuivaimen mittavat lämmönvaihtopinnat siirtävät lämmön tehokkaasti korkeissakin ympäristölämpötiloissa. Tukevat lamellit on tarvittaessa helppo puhdistaa.

Tarkkaan harkittu jäähdytysilman ohjaus
KRYOSEC-kuivainten jäähdytysjärjestelmä on loppuun saakka harkittu ja vaikuttaa ratkaisevasti toimintavarmuuteen. Tehoa heikentävä ohivirtaus on esimerkiksi vältetty asentamalla tuuletin omaan koteloonsa välittömästi lauhduttimen yhteyteen.

Korkealaatuinen kylmäkompressori
KRYOSEC-kuivaimissa käytetyt tehokkaat mäntäkompressorit on mitoitettu siten, että ne toimivat luotettavasti aina +50 °C:n ympäristölämpötiloihin saakka.

Lauhdelinjassa vedonpoistin
KRYOSEC-kuivaimen lauhteenpoistin poistaa kertyneen lauhteen aina luotettavasti vedon poistavalla Schott-liittimellä varustetun lauhdelinjan kautta.

Standardit huomioitu
KRYOSEC-kuivaimet täyttävät koneille asetetut EN 60204-1 -standardin mukaiset turvallisuusvaatimukset. Lukittavan ON/OFF-kytkimen asento on selkeästi tunnistettavissa. Lisäksi laitteissa on vakiona integroitu päävirtakytkin.

Huolellinen työstö
KRYOSEC-kuivaimien komponenttien järjestykseen ja kiinnitykseen on kiinnitetty erityistä huomiota. Esimerkiksi sähköjohdot ovat vaipoitettuja, ja ne on aina
varustettu vedonkevennyksellä. Myös tämä vaikuttaa osaltaan kuivaimen toimintavarmuuteen.

Korkeasta maavarastahuolimatta matala
Matalan rakenteensa ansiosta KRYOSEC-kuivaimet mahtuvat helposti myös korkealle asennettujen koneiden alapuolelle. Korkea maavara suojaa sisäpuolisia komponentteja.

Liitäntävalmiit
KRYOSEC-kuivaimessa on valmiina vedonpoistimella varustettu verkkokaapeli. Käyttöönotto käy vaivatta laitteistoa avaamatta.

Varustus:

  • Kylmäainepiiri: Komponentit: mäntäkompressori, tuuletin-lauhdutinryhmä, vedenerotussuodatin, kapillaariputket, eristetty jaloteräksinen (kuparijuotettu) ilma-ilma- ja ilma-kylmäainelämmönvaihdin, jossa integroitu lauhteenerotin ja kuumakaasun ohitussäädin.
  • Lauhteenpoisto: Elektronisesti ohjattu ECO DRAIN 30 -lauhteenpoistin, lauhteen tuloliitännässä palloventtiili, kylmät pinnat eristetty.
  • Sähköjärjestelmä ja näytöt: Mekaaninen kastepisteen trendinäyttö. EN 60204-1 -standardin mukainen sähköjärjestelmä: lukittava pääkytkin, integroitu päävirtakytkin.
  • Kotelo: Jauhepinnoitettu kotelointi, jossa irrotettava kuomu; konejalat. Valmiit seinäkiinnityskohdat
  • Liitännät: Vedonkevennyksellä varustettu verkkokaapeli (ilman pistoketta), sisäpuolelta johdotettu. Schott-liitin ulkopuolisen lauhdejohdon liitännässä.
  • Dokumentaatio: Käyttöohje ja CE-vaatimustenmukaisuusvakuutus (EU-versio).

Tekniset tiedot:

-
Tilavuusvirta
0.35 m3/min
- Painehäviö 0.05 bar
-
Sähköinen tehonotto
0.12 kW
-
Yli-paine
3…16 bar
-
Ympäristön lämpötila
+3...+50 °C
-
Paineilman tulolämpötila max
+60 °C
-
Paineilmaliitäntä
G 1/2 "
-
Lauhteenpoistoliitäntä
G 1/4 "
- Sähköliitäntä 1/230/50 Ph/V/Hz

Mitat:

- Leveys 386 mm
- Syvyys 473 mm
- Korkeus 440 mm
- Paino 24 kg
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili