Adapteri trailerin nostoon olkatapista, Hydrolift S2 pilarisarjaan Edellinen Adapteri trailerin nostoon olkatapista, Hydrolift S2 pilarisarjaan

Kaeser SK 25, Paineilmakompressori kuivaimella ja säiliöllä, 15 kW

Pyydä tarjous
Tuotenumero
Kaeser SK 25

SK-sarja vakuuttaa yksityiskohtia myöten

Myös pienemmiltä kompressoreilta odotetaan toimintavarmuutta ja tehokkuutta. SK ruuvikompressorit vastaavat erinomaisesti näihin odotuksiin. Ne eivät vain tuota enemmän paineilmaa vähemmällä energialla vaan täyttävät myös kaikki toiveet monipuolisuudesta sekä käyttäjä-, huolto- ja ympäristöystävällisyydestä.

Enemmän paineilmaa samalla rahalla

SK-ruuvikompressorit ovat selvästi edeltäjämallejaan suorituskykyisempiä. Parantunut suoritusteho on saavutettu ruuviyksikön optimoinnilla ja sisäisten painehäviöiden minimoinnilla. Käyttötehosta riippuen tuottoa on näin voitu lisätä jopa 14 prosenttia.

Voit vertailla malleja Kaeserin sivuilla. Painamalla tästä.

SK-sarja

Myös pienemmiltä kompressoreilta odotetaan toimintavarmuutta ja tehokkuutta. SK-ruuvikompressorit vastaavat erinomaisesti näihin odotuksiin. Ne eivät vain tuota enemmän paineilmaa vähemmällä energialla vaan täyttävät myös kaikki toiveet monipuolisuudesta sekä käyttäjä-, huolto- ja ympäristöystävällisyydestä

Enemmän paineilmaa samalla rahalla

SK-ruuvikompressorit ovat selvästi edeltäjämallejaan suorituskykyisempiä. Parantunut suoritusteho on saavutettu ruuviyksikön optimoinnilla ja sisäisten painehäviöiden minimoinnilla.

Alhainen energiankulutus

Koneen taloudellisuus on luettavissa sen elinkaarikustannuksista. Kompressorien kohdalla suurin yksittäinen kustannustekijä ovat energiakustannukset. Sen vuoksi KAESER on SK-mallien kohdalla panostanut erityisesti niiden energiatehokkuuteen. Lähtökohdan tälle luo optimoitu ruuviyksikkö, jonka roottoreissa on energiaa säästävä SIGMA PROFIL. Energiaa säästävää käyntiä tehostavat tämän lisäksi Premium-Efficiency-moottorit (IE3), Sigma Control 2 -ohjaus sekä jäähdytysjärjestelmä, jonka tehokkuus perustuu tuulettimen aikaansaamaan jäähdytysilman kaksoisvirtaukseen.

Loppuun asti harkittu rakenne

SK-mallien rakenne on käyttäjäystävällinen ja loppuun asti harkittu. Vasemmanpuoleinen paneeli irtoaa muutamalla kädenliikkeellä, minkä jälkeen kaikkiin huoltokohteisiin on helppo päästä käsiksi. Suljettuna ollessaan tehokkaasti äänieristetty kotelointi pitää huolen siitä, että koneen käyntiääni pysyy miellyttävän alhaisena. Laitteiston tehokkaan jäähdytyksen varmistamiseksi koteloinnissa on erilliset imuaukot kompressorin, käyttömoottorin ja kytkentäkaapin jäähdytysilmalle. Rakenteensa ansiosta SK-kompressorit ovat myös todellisia tilansäästäjiä.

Moduulirakenteeseen perustuva laitteistokonsepti

SK-kompressoreista on perusversion lisäksi saatavana myös integroidulla energiaa säästävällä jäähdytyskuivaimella varustettu versio sekä AIRCENTER-versio, joka kompressorin ja jäähdytyskuivaimen lisäksi pitää sisällään myös paineilmasäiliön. Tämän moduulirakenteen ansiosta laitteisto mukautuu mitä erilaisimpien käyttökohteiden tarpeisiin. Kaikki mallit voidaan myös varustaa portaattoman nopeussäädön mahdollistavalla taajuusmuuttajalla.

Energiatehokkuus on tärkeintä

Kompressorin hankinta- ja huoltokustannukset muodostavat vain pienen osan kompressorin elinkaarikustannuksista. Suurin osa kokonaiskustannuksista aiheutuu energiankulutuksesta. Jo 40 vuoden ajan olemme pyrkineet pienentämään paineilmatuotannon energiakustannuksia. Lisäksi panostamme jatkuvasti huoltokustannusten pienentämiseen ja ennen kaikkea paineilman jatkuvaan saatavuuteen.

SK-sarja vakuuttaa yksityiskohtia myöten

SIGMA-profiililla varustettu ruuviyksikkö

Jokaisen SK-laitteiston ytimen muodostaa energiaa säästävällä SIGMA-profiililla varustettu ruuviyksikkö. Se on virtausteknisesti optimoitu ja vaikuttaa oleellisesti siihen, että laitteistokokonaisuuksien ominaisteho saa aivan uuden mittapuun.

Tehokas jäähdytys

Jäähdytys perustuu kaksoisilmavirtauksen aikaansaavaan tehokkaaseen tuulettimeen. Moottoria, jäähdytysöljyn ja paineilman jäähdyttimiä sekä kytkentäkaappia jäähdytetään erillisillä jäähdytysilmavirroilla. Näin on saavutettu optimaalinen jäähdytys, alhainen paineilman poistumislämpötila, hiljaisempi käyntiääni ja tehokkaampi ilmanpuristus.

Sähköä säästävät IE3-moottorit

Kaikissa SK-sarjan KAESER-ruuvikompressoreissa on luonnollisesti tehokkaat ja energiaa säästävät IE3-moottorit.

SIGMA CONTROL 2 -ohjaus

SIGMA CONTROL 2 ohjaa ja valvoo tehokkaasti kompressorin käyntiä. Sen näyttö ja RFID-lukija mahdollistavat tehokkaan kommunikoinnin ja parantavat toimintavarmuutta. Monikäyttöiset liittimet lisäävät joustavuutta, ja SD-korttipaikka helpottaa ohjauksen päivittämistä.

Varustus

Laitteistokokonaisuus

Käyttövalmis, täysin automaattinen, tehokkaasti äänieristetty, tärinävaimennettu, jauhepinnoitetut paneelit; soveltuu +45 °C:n ympäristölämpötiloihin saakka.

Ruuviyksikkö

Alkuperäinen SIGMA-profiililla varustettu yksivaiheinen
KAESER-ruuviyksikkö, jossa roottorien optimaalisen jäähdytyksen
takaava jäähdytysöljyn ruiskutus.

Sähkökomponentit

Kytkentäkaappi IP 54; kytkentäkaapin ilmanvaihto, automaattinen tähtikolmio-kontaktoriyhdistelmä; ylikuormitusrele, ohjausvirtamuuntaja.

Ilman ja jäähdytysöljyn kierto

Kennorakenteinen imusuodatin, pneumaattinen imu- ja paineenpoistoventtiili, kolminkertaisesti erottava jäähdytysöljyn erotusjärjestelmä, varoventtiili, minimipainetakaiskuventtiili, termostaattiventtiili ja jäähdytysöljyn suodatin jäähdytysöljykierrossa, jäähdytysöljyn ja paineilman yhdistelmäjäähdytin.

Jäähdytyskuivain (T-versio)

Elektronisesti ohjattu lauhteenpoistin; kylmäkompressori, jossa energiaa säästävä katkaisutoiminto; kytketty kompressorimoottorin käyntiin valmiustilassa. Vaihtoehtoisena valintana myös jatkuva käynti.

Sähkömoottori

Premium Efficiency IE3 saksalaiselta merkkivalmistajalta, IP 55.

SIGMA CONTROL 2

Eri väriset LEDit (vihreä, keltainen, punainen) osoittavat käyntitilan; selväkielinen näyttö, 30 valinnaista käyttökieltä (myös suomi), kuvakkein varustetut kalvonäppäimet; täysautomaattinen valvonta ja säätö, vakiovaihtoehtoina Dual-, Quadro- ja Vario-säätö sekä jatkuva käynti. Liitännät: Ethernet; lisäksi valinnaiset kommunikaatiomoduulit seuraaville: Profibus, Modbus, Profinet ja DeviceNet. Korttipaikka SD-muistikortille tietojen tallennusta ja päivityksiä varten. RFID-lukija, WWW-palvelin.

Tekniset tiedot:

  • Käyttöpaine 7.5/10/13 bar
  • Tilavuusvirta m3/min 2.50/2.11/1.72
  • Maks. ylipaine 8/11/15 bar
  • Moottorin nimellisteho 11 kW
  • Äänenpainetaso dB (A) 67
  • Paineilmaliitäntä G 1

Mitat:

  • Leveys 750 mm                  
  • Syvyys 895 mm
  • Korkeus 1260 mm
  • Paino 320 kg
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili