TEIJO yksivaiheinen osienpesukone C-2000HSS - korotetulla pesutilalla Edellinen TEIJO yksivaiheinen osienpesukone C-2000HSS - korotetulla pesutilalla

Kaeser SX 8 T, Paineilmakompressori, 0.26 kW

Pyydä tarjous
Tuotenumero
Kaeser SX 8 T

SX – pieni mutta tehokas

T – integroidulla jäähdytyskuivaimella varustettu versio (kylmäaine R134a)

Myös pienemmiltä kompressoreilta odotetaan toimintavarmuutta ja tehokkuutta. SX ruuvikompressorit vastaavat erinomaisesti näihin odotuksiin. Ne eivät vain tuota enemmän paineilmaa vähemmällä energialla vaan täyttävät myös kaikki toiveet monipuolisuudesta sekä käyttäjä-, huolto- ja ympäristöystävällisyydestä.

Enemmän paineilmaa samalla rahalla

SX-ruuvikompressorit ovat selvästi edeltäjämallejaan suorituskykyisempiä. Parantunut suoritusteho on saavutettu ruuviyksikön optimoinnilla ja sisäisten painehäviöiden minimoinnilla. Käyttötehosta riippuen tuottoa on näin voitu lisätä jopa 14 prosenttia.

Voit vertailla malleja Kaeserin sivuilla. Painamalla tästä.

SX T -sarja - Tilaa ja energiaa säästävä integroitu kuivain

Energiaa säästävä säätö

Energiaa säästävän säätönsä ansiosta integroitu jäähdytyskuivain on erittäin tehokas. Kuivain käy vain silloin, kun kuivattua paineilmaa todella tarvitaan. Näin käyttäjä saa tarpeitaan vastaavan paineilmalaadun mahdollisimman taloudellisesti.

Jäähdytysilman kaksoisvirtaus

Tehokas, kaksoisvirtauksen aikaansaava tuuletin on erittäin hiljainen. Puristettava ilma virtaa erillään ilman-/öljynjäähdyttimen ja moottorin jäähdytysilmasta, mikä mahdollistaa tehokkaan jäähdytyksen aina 45 °C:n ympäristölämpötiloihin saakka. T-malleissa on erillinen jäähdytys.

"Made in Germany" takaa laadun

Arvostettua KAESER-laatua edustavat ruuvikompressorit ja jäähdytyskuivaimet valmistetaan kokonaisuudessaan KAESERin omilla tehtailla Coburgissa ja Gerassa.

Automaattinen lauhteenpoistin

Jäähdytyskuivaimessa on ECO DRAIN -lauhteenpoistin. Se toimii taso-ohjatusti ja ilman painehäviöitä. Tämä säästää energiaa ja parantaa omalta osaltaan kuivaimen käyttövarmuutta.

Alhainen energiankulutus

Koneen taloudellisuutta arvioitaessa lähtökohdaksi on otettava sen elinkaarikustannukset. Kompressorien kohdalla suurin yksittäinen kustannustekijä ovat energiakustannukset. Sen vuoksi KAESER on SX-mallien kohdalla panostanut erityisesti niiden energiatehokkuuteen. Lähtökohdan tälle luo optimoitu ruuviyksikkö, jonka roottoreissa on energiaa säästävä SIGMA PROFIL. Energiaa säästävää käyntiä tehostavat tämän lisäksi SIGMA CONTROL 2 -ohjaus sekä jäähdytysjärjestelmä, jonka tehokkuus perustuu tuulettimen aikaansaamaan jäähdytysilman kaksoisvirtaukseen.

Loppuun asti harkittu rakenne

SX-mallien rakenne on käyttäjäystävällinen ja loppuun saakka harkittu. Vasemmanpuoleinen paneeli irtoaa muutamalla kädenliikkeellä, minkä jälkeen kaikkiin huoltokohteisiin on helppo päästä käsiksi. Suljettuna ollessaan tehokkaasti äänieristetty kotelointi pitää huolen siitä, että koneen käyntiääni pysyy miellyttävän alhaisena. Koteloinnissa on laitteiston tehokkaan jäähdytyksen varmistamiseksi neljä erillistä imuaukkoa: laitteiston, moottorin ja kytkentäkaapin jäähdytysilmalle kullekin yksi ja tämän lisäksi erillinen imuaukko kompressorin imuilmalle. Rakenteensa ansiosta SX-kompressorit ovat myös todellisia tilansäästäjiä.

Moduulirakenteeseen perustuvat laitteistokonseptit

SX-kompressoreista on perusversion lisäksi saatavana myös integroidulla energiaa säästävällä jäähdytyskuivaimella varustettu versio sekä AIRCENTER-versio, joka kompressorin ja jäähdytyskuivaimen lisäksi pitää sisällään myös paineilmasäiliön (kuva oikealla). Tämän moduulirakenteen ansiosta laitteisto mukautuu mitä erilaisimpien käyttökohteiden tarpeisiin.

SX-sarja - Tehokkuuden ja tasaisen käynnin mittapuu

SIGMA-profiililla varustettu ruuviyksikkö

Jokaisen SX-laitteiston ytimen muodostaa energiaa säästävällä SIGMA-profiililla varustettu ruuviyksikkö, jonka tehokkuutta on parannettu entisestään. Lisää energiansäästöä tuovat koneissa käytetyt tehokkaat IE2-käyttömoottorit.

SIGMA CONTROL 2 -ohjaus

Ohjaus ohjaa ja valvoo tehokkaasti kompressorin käyntiä. Suuri näyttö ja RFID-lukija helpottavat kommunikointia. Monikäyttöiset liittimet lisäävät joustavuutta, ja SD-korttipaikka helpottaa ohjauksen päivittämistä.

Jopa 12 % tehokkaampi

Uusien SX-ruuvikompressorien tehonotto on entisestään pienentynyt – asiakkaan eduksi. Mallista riippuen uudet koneet ovat jopa 12 % edeltäjämalleja tehokkaampia.

Entistäkin hiljaisempi

Edistystä kaikessa hiljaisuudessa: Uudenlainen jäähdytysilmavirtaus mahdollistaa optimaalisen äänieristyksen ja entistä paremman jäähdytyksen. Käyvän SX-kompressorin vieressä voi vaivatta keskustella normaalilla puheäänellä.

Varustus

Laitteistokokonaisuus

Käyttövalmis, täysautomaattinen, lisä-äänieristys, tärinävaimennettu, jauhepinnoitetut paneelit; soveltuu +45 °C:n ympäristölämpötiloihin saakka.

Ruuviyksikkö

Alkuperäinen SIGMA-profiililla varustettu yksivaiheinen KAESER-ruuviyksikkö, jossa roottorien optimaalisen jäähdytyksen takaava jäähdytysöljyn ruiskutus.

Sähkömoottori

Premium Efficiency IE2 saksalaiselta merkkivalmistajalta, IP 54.

Sähkökomponentit

Kytkentäkaappi IP 54; kytkentäkaapin ilmanvaihto, automaattinen tähtikolmio- kontaktoriyhdistelmä; ylikuormitusrele, ohjausvirtamuuntaja.

SIGMA CONTROL 2

Eri väriset LEDit (vihreä, keltainen, punainen) osoittavat käyntitilan; selväkielinen näyttö, 30 valinnaista käyttökieltä (myös suomi), kuvakkein varustetut kalvonäppäimet; täysautomaattinen valvonta ja säätö, vakiovaihtoehtoina Dual-, Quadro- ja Vario-säätö sekä jatkuva käynti. Liitännät: Ethernet; lisäksi valinnaiset kommunikaatiomoduulit seuraaville: Profibus, Modbus, Profinet ja DeviceNet. Korttipaikka SD-muistikortille tietojen tallennusta ja päivityksiä varten. RFID-lukija, www-palvelin.

Ilman ja jäähdytysöljyn kierto

Kennorakenteinen imusuodatin, pneumaattinen imu- ja paineenpoistoventtiili, kolminkertaisesti erottava jäähdytysöljyn erotusjärjestelmä, varoventtiili, minimipainetakaiskuventtiili, termostaattiventtiili ja jäähdytysöljyn suodatin jäähdytysöljykierrossa, jäähdytysöljyn ja paineilman yhdistelmäjäähdytin.

Jäähdytyskuivain (T-versiossa)

Elektronisesti ohjattu lauhteenpoistin. Kylmäkompressori, jossa energiaa säästävä katkaisutoiminto; kytketty kompressorimoottorin käyntiin valmiustilassa. Vaihtoehtoisena valintana myös jatkuva käynti.

Tekniset tiedot:

 • Käyttöpaine 7.5/10/13 bar
 • Koko laitteiston tuotto eri käyttöpaineissa m3/min 0.80/0.67/0.54
 • Maks. ylipaine 8/11/15 bar
 • Jäähdytyskuivaimen painehäviö bar 0.2
 • Jäähdytyskuivaimen tehonotto 0.26 kW
 • Äänenpainetaso dB (A) 64
 • Paineilmaliitäntä G 3/4

Mitat:

 • Leveys 590 mm                  
 • Syvyys 905 mm
 • Korkeus 970 mm
 • Paino 200 kg
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili