4-pilarinostin Rotary SM65 6500kg 5,5m ajosillat Edellinen 4-pilarinostin Rotary SM65 6500kg 5,5m ajosillat

Puolisaksinostin OMER KAR45-N, 4500kg

Pyydä tarjous
Tuotenumero
KAR45-N

OMER KAR-sarjan nostimissa yhdistyy useita innovaatioita, jotka tuovat KAR-nostimiin eri tyyppisten ajosiltanostimien parhaat ominaisuudet. KAR-nostimet ovat alas laskettuna yhtä kompakteja kuin perinteiset ajosiltanostimet, mutta ylös nostettuna ne antavat käyttäjälle jopa paremmat työtilat kuin 4-pilarinostin. Nostimen rakenne mahdollistaa erittäin monipuoliset toteutusmahdollisuudet esimerkiksi varustelun, ajosillan pituuden ja kapasiteetin puolesta, joten ne voidaan myös räätälöidä kohteen ja käytön mukaan.

OMER KAR-nostimet tarjoavat kokonaisuuden äärimmäistä luotettavuutta, muunneltavuutta ja ergonomiaa; Ominaisuuksia joita vain OMER KAR voi tarjota.

KAR45 ja KAR55-nostimet voidaan varustaa esimerkiksi suuntausvarustuksella, helmakeventimin, ravistimella sekä lukemattomilla asiakastarpeen mukaisilla varusteilla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme mielellämme täydellisen ratkaisun löytämisessä!

KAR-nostimien patentoitu ASO-järjestelmä (Absorb System Omer) estää kaikenlaisen väännön, muodonmuutoksen ja mekaanisen rasituksen kohdistumisen ajosiltoihin, nostojalkoihin ta pohjalevyihin. ASO-järjestelmä ottaa vastaan esimerkiksi epätasaisesta kuormaamisesta syntyvät vääntövoimat turvallisesti, poistaen mekaanisen rasituksen aiheuttamat kulumisriskit.

KAR-nostimien yksityiskohtaisesti suunniteltu rakenne ei sisällä monimutkaisia ja vaurioalttiita ratkaisuja, vaan nostimen rakenne on tehty kestämään kovaa käyttöä myös vaikeissa olosuhteissa. Tämän vuoksi KAR-nostimet ovat erittäin nopeasti nousseet suosituimpien nostinmallien joukkoon erilaisissa käyttökohteissa, joissa nostimelta vaaditaan äärimmäistä luotettavuutta ja käytettävyyttä. KAR-nostimia käytetäänkin korjaamoiden lisäksi paljon mm. kuntien korjaamoilla, rautatiekorjaamoilla, armeijan korjaamoilla sekä kaivoksissa.

Tekniset tiedot:

  • Kapasiteetti 4500kg
  • Kapasiteetti helmakevennin (kg): 4000 (vain helmakeventimellä varustetut mallit)
  • Ajosilta 5000mm
  • Helmakeventimen pituus (mm): 1900-2100
  • Kokonaispituus ramppien kanssa 6200mm
  • Normaali kokonaisleveys 2220mm
  • Ajosillan leveys 650mm
  • Maksimi nostokorkeus 2070mm
  • Lepokorkeus 210mm (N-versio), 260mm (CT/LT-versiot)
  • Nostoaika 50sek.
Lisätietoja
Nostokapasiteetti4500 kg
NostintyyppiSaksinostin
NostotapaAjosillat
Nostokorkeus> 2000 mm
Nostettava kalustoKevyt, < 7000 kg
KokonaispituusValittavissa
KokonaisleveysValittavissa
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili