Optitec alakaappi 676mm, 7 vetolaatikkoa Edellinen Optitec alakaappi 676mm, 7 vetolaatikkoa

Puolisaksinostin OMER KAR55N, 5500kg

Pyydä tarjous
Tuotenumero
KAR55N (ag)

OMER KAR-sarjan nostimissa yhdistyy useita innovaatioita, jotka tuovat KAR-nostimiin eri tyyppisten ajosiltanostimien parhaat ominaisuudet. KAR-nostimet ovat alas laskettuna yhtä kompakteja kuin perinteiset ajosiltanostimet, mutta ylös nostettuna ne antavat käyttäjälle jopa paremmat työtilat kuin 4-pilarinostin. Nostimen rakenne mahdollistaa erittäin monipuoliset toteutusmahdollisuudet esimerkiksi varustelun, ajosillan pituuden ja kapasiteetin puolesta, joten ne voidaan myös räätälöidä kohteen ja käytön mukaan.

OMER KAR-nostimet tarjoavat kokonaisuuden äärimmäistä luotettavuutta, muunneltavuutta ja ergonomiaa; Ominaisuuksia joita vain OMER KAR voi tarjota.

KAR45 ja KAR55-nostimet voidaan varustaa esimerkiksi suuntausvarustuksella, helmakeventimin, ravistimella sekä lukemattomilla asiakastarpeen mukaisilla varusteilla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme mielellämme täydellisen ratkaisun löytämisessä!

KAR-nostimien patentoitu ASO-järjestelmä (Absorb System Omer) estää kaikenlaisen väännön, muodonmuutoksen ja mekaanisen rasituksen kohdistumisen ajosiltoihin, nostojalkoihin ta pohjalevyihin. ASO-järjestelmä ottaa vastaan esimerkiksi epätasaisesta kuormaamisesta syntyvät vääntövoimat turvallisesti, poistaen mekaanisen rasituksen aiheuttamat kulumisriskit.

KAR-nostimien yksityiskohtaisesti suunniteltu rakenne ei sisällä monimutkaisia ja vaurioalttiita ratkaisuja, vaan nostimen rakenne on tehty kestämään kovaa käyttöä myös vaikeissa olosuhteissa. Tämän vuoksi KAR-nostimet ovat erittäin nopeasti nousseet suosituimpien nostinmallien joukkoon erilaisissa käyttökohteissa, joissa nostimelta vaaditaan äärimmäistä luotettavuutta ja käytettävyyttä. KAR-nostimia käytetäänkin korjaamoiden lisäksi paljon mm. kuntien korjaamoilla, rautatiekorjaamoilla, armeijan korjaamoilla sekä kaivoksissa.

Tekniset tiedot:

  • Kapasiteetti (kg): 5500
  • Kapasiteetti helmakevennin (kg): 4000 (vain helmakeventimellä varustetut mallit)
  • Ajosilta (mm): 5200 tai 5600, myös kohteen mukaan muokattavissa
  • Helmakeventimen pituus (mm): 1900-2100 (LTS helmakevennin jopa 3100mm!)
  • Kokonaispituus ramppien kanssa (mm): 7000 (ajosillan pituuden ollessa 5600mm)
  • Normaali kokonaisleveys (mm): 2220
  • Ajosillan leveys (mm): 650
  • Maksimi nostokorkeus 2055mm
  • Lepokorkeus 240mm (N-versio) tai 290mm (CT/LT-versiot)
  • Nostoaika 70sek.
Lisätietoja
Kapasiteetti5 500,00 kg
Nostokorkeus2 055,00 mm
NostintyyppiSaksinostin
NostotapaAjosillat
Nostettava kalustoKevyt, < 7000 kg
KokonaispituusValittavissa
KokonaisleveysValittavissa
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili