Filcar pakokaasukelapaketti 150mm/7.5m Edellinen Filcar pakokaasukelapaketti 150mm/7.5m

Puolisaksinostin OMER KAR55N, 5500kg

Pyydä tarjous
Tilaustuote
Tuotenumero
KAR55N (ag)

OMER KAR-sarjan nostimissa yhdistyy useita innovaatioita, jotka tuovat KAR-nostimiin eri tyyppisten ajosiltanostimien parhaat ominaisuudet. KAR-nostimet ovat alas laskettuna yhtä kompakteja kuin perinteiset ajosiltanostimet, mutta ylös nostettuna ne antavat käyttäjälle jopa paremmat työtilat kuin 4-pilarinostin. Nostimen rakenne mahdollistaa erittäin monipuoliset toteutusmahdollisuudet esimerkiksi varustelun, ajosillan pituuden ja kapasiteetin puolesta, joten ne voidaan myös räätälöidä kohteen ja käytön mukaan.

OMER KAR-nostimet tarjoavat kokonaisuuden äärimmäistä luotettavuutta, muunneltavuutta ja ergonomiaa; Ominaisuuksia joita vain OMER KAR voi tarjota.

KAR45 ja KAR55-nostimet voidaan varustaa esimerkiksi suuntausvarustuksella, helmakeventimin, ravistimella sekä lukemattomilla asiakastarpeen mukaisilla varusteilla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme niin autamme mielellämme täydellisen ratkaisun löytämisessä!

KAR-nostimien patentoitu ASO-järjestelmä (Absorb System Omer) estää kaikenlaisen väännön, muodonmuutoksen ja mekaanisen rasituksen kohdistumisen ajosiltoihin, nostojalkoihin ta pohjalevyihin. ASO-järjestelmä ottaa vastaan esimerkiksi epätasaisesta kuormaamisesta syntyvät vääntövoimat turvallisesti, poistaen mekaanisen rasituksen aiheuttamat kulumisriskit.

KAR-nostimien yksityiskohtaisesti suunniteltu rakenne ei sisällä monimutkaisia ja vaurioalttiita ratkaisuja, vaan nostimen rakenne on tehty kestämään kovaa käyttöä myös vaikeissa olosuhteissa. Tämän vuoksi KAR-nostimet ovat erittäin nopeasti nousseet suosituimpien nostinmallien joukkoon erilaisissa käyttökohteissa, joissa nostimelta vaaditaan äärimmäistä luotettavuutta ja käytettävyyttä. KAR-nostimia käytetäänkin korjaamoiden lisäksi paljon mm. kuntien korjaamoilla, rautatiekorjaamoilla, armeijan korjaamoilla sekä kaivoksissa.

Tekniset tiedot:

  • Kapasiteetti (kg): 5500
  • Kapasiteetti helmakevennin (kg): 4000 (vain helmakeventimellä varustetut mallit)
  • Ajosilta (mm): 5200 tai 5600, myös kohteen mukaan muokattavissa
  • Helmakeventimen pituus (mm): 1900-2100 (LTS helmakevennin jopa 3100mm!)
  • Kokonaispituus ramppien kanssa (mm): 7000 (ajosillan pituuden ollessa 5600mm)
  • Normaali kokonaisleveys (mm): 2220
  • Ajosillan leveys (mm): 650
  • Maksimi nostokorkeus 2055mm
  • Lepokorkeus 240mm (N-versio) tai 290mm (CT/LT-versiot)
  • Nostoaika 70sek.
Lisätietoja
Kapasiteetti5 500,00 kg
Nostokorkeus2 055,00 mm
NostintyyppiSaksinostin
NostotapaAjosillat
Nostettava kalustoKevyt, < 7000 kg
KokonaispituusValittavissa
KokonaisleveysValittavissa
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili