Balzer

Balzer
Rekka ajaa auton huoltokuilunpäälle korjaamolla

BALZER - Alkuperäinen Saksasta

BALZER-tuotemerkki edustaa korkeinta suorituskykyä teknisesti kehittyneiden kuilujärjestelmien ja työympäristöjen asiakaskohtaisessa kehittämisessä, tuotannossa ja kokoonpanossa, kaupallisten ja rautatiekulkuneuvojen testauksessa, huollossa ja kokoonpanossa. Tinkimätön laatu koko valmistusalueella ja omien patenttiensa ja ratkaisujensa jatkuva tekninen kehittäminen tekevät BALZERista turvallisen investoinnin ykköskumppanin. Tämä markkinajohtaja asettaa vertailuarvon asiakaskeskeiselle suunnittelulle, tuelle ja valmiiden kokoonpanokuoppien toteuttamiselle. BALZERilla on yli 35 vuoden kokemus teollisuudesta, mikä tarkoittaa, että se voi tarjota asiakkailleen ainutlaatuista asiantuntemusta - hyvin suunniteltuun suunnitteluun, saumattomaan kokoonpanoon ja erinomaiseen palveluun myynnin jälkeisissä palveluissa.

BALZER tarjoaa vankat kuilujärjestelmät, jotka edustavat turvallista investointia pitkän käyttöiän ajan jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä. BALZER toimii aina asiakasta ajatellen ja keskittyen tulevaisuuteen.

Kunnioitus, sitoutuminen, eheys ja vastuullisuus ovat sisäisen arvojärjestelmän keskeisiä pilareita, ja ne ilmentävät yrityksen suhteita asiakkaisiin, työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin.

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
694 Tuotteista
12
18
24
30
 1. Cevac letkukela
  Pyydä tarjous
 2. Fluids pinnanmittausjärjestelmä
  Pyydä tarjous
 3. SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG
  SIIRRETTÄVÄ PILARINOSTIN BLITZ HYDROLIFT S3 7,5t KG
  Pyydä tarjous
 4. Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3 Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3
  Olkatappiprässi BP 65-215/275 S3
  Pyydä tarjous
 5. Aktivointisarja r134a-kylmäaineelle. SUN BREEZE IV -laitteelle
  Pyydä tarjous
12
18
24
30