Balzer

Mustavalkoinen Balzer-yhtiön logo, joka on erikoistunut kuilujärjestelmiin.
Rekka ajaa huoltokuilunpäälle korjaamolla

BALZER - Alkuperäinen Saksasta

BALZER-tuotemerkki edustaa korkeinta suorituskykyä teknisesti kehittyneiden kuilujärjestelmien ja työympäristöjen asiakaskohtaisessa kehittämisessä, tuotannossa ja kokoonpanossa, kaupallisten ja rautatiekulkuneuvojen testauksessa, huollossa ja kokoonpanossa. Tinkimätön laatu koko valmistusalueella ja omien patenttiensa ja ratkaisujensa jatkuva tekninen kehittäminen tekevät BALZERista turvallisen investoinnin ykköskumppanin. Tämä markkinajohtaja asettaa vertailuarvon asiakaskeskeiselle suunnittelulle, tuelle ja valmiiden kokoonpanokuoppien toteuttamiselle. BALZERilla on yli 35 vuoden kokemus teollisuudesta, mikä tarkoittaa, että se voi tarjota asiakkailleen ainutlaatuista asiantuntemusta - hyvin suunniteltuun suunnitteluun, saumattomaan kokoonpanoon ja erinomaiseen palveluun myynnin jälkeisissä palveluissa.

BALZER tarjoaa vankat kuilujärjestelmät, jotka edustavat turvallista investointia pitkän käyttöiän ajan jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä. BALZER toimii aina asiakasta ajatellen ja keskittyen tulevaisuuteen.

Kunnioitus, sitoutuminen, eheys ja vastuullisuus ovat sisäisen arvojärjestelmän keskeisiä pilareita, ja ne ilmentävät yrityksen suhteita asiakkaisiin, työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin.

Suodatus
Sijainti
Tuotteen nimi
Hinta
Jäjestä nousevasti
View as Ruudukko Luettelo
4 Tuotteista
12
18
24
30
 1. Balzer MSG 102 W Huoltokuilu kuorma- ja linja-autoille
  Pyydä tarjous
 2. Balzer MSG 102 P Testikuilu kuorma- ja linja-autoille
  Pyydä tarjous
 3. Balzer MSG 310 U valmiskuilu ulkopuolisella viemäröinnillä
  Pyydä tarjous
 4. Liikkuva kuilun kansi, Balzer
  Pyydä tarjous
12
18
24
30