Balzer MSG 102 W Huoltokuilu kuorma- ja linja-autoille

Pyydä tarjous
Tuotenumero
MSG 102 W

Balzer valmiskuilut haastavat perinteisen tavan tehdä rasvamonttu. Teräsrakenteinen valmiskuilu on jo tehtaalta tullessaan viihtyisä ja toimivaksi todettu työympäristö vaativallekin mekaanikolle. MSG 102 W huoltokuilu on optimoitu raskaan kaluston huoltöihin. Kuilun suuren valmistustarkkuuden ansiosta se soveltuu myös ajovalojen tai akselien suuntauskäyttöön.

MSG 102 W Huoltokuilu on varustettu Balzer hunajakennorakenteella johon on integroitu mm. ilmanvaihto- ja jätevesikanavat ja joka toimii itsekantavan rakenteen lisäksi valumuottina. Kuilun asennus on erittäin nopea ja se vaatii käytännössä vain kuopan jossa on betoninen pohjalevy. Kuilun toteutus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan ja se voidaan varustella tehtaalla valmiiksi esimerkiksi valoilla, nostimilla, sähköjärjestelmillä, nesteidenkäsittelyjärjestelmillä, paineilmajärjestelmällä ja niin edelleen.

Yksityiskohdat:

  • Made in Germany
  • Yhtenä osana toimitettava kuilu joka on erittäin nopea asentaa.
  • Lopputuloksena 35 vuoden kokemuksella hyväksi havaittu ja toimiva työpaikka jossa asentaja tekee mielellään töitä.
  • Räätälöity toteutus juuri Teidän tarpeisiinne.
  • Lisävarusteet (valot, sähköt, paineilmat, nestejakelut jne.) toimitetaan tehtaalta täysin valmiina, ne vaativat vain liittämisen talotekniikkaan.
  • Talotekniikan liitospaikat on suunniteltu räätälöityyn paikkaan ja ne on merkattu selvästi toimittaessa. Ilmanvaihtokanavalle on vain yksi liitos.
  • Liukastumista estävä, irrotettava ritilävälipohja, jonka alla kallistettu jätevesikanava
  • Täyttää jätevesivaatimukset WHG / VAwS (AwSV) / TRwS (779 / 785 / 786) sekä DGUV 109 vaatimukset

Tekniset tiedot

Tekninen kuvaus:

Akselipaino: 20 t
Suunniteltu standardien: SLW 60, DIN EN 1991-1-1:2010-12, DIN EN 1991-1-1 / NA:2010-12, DIN technical report 101:2009-03 and DIN 4085 supplementary sheet 1:2011-12 mukaan.
Testaus, tyyppihyväksyntä ja sertifiointi: DIBt – No. Z-38.5-278
Vakiomitat (räätälöitävissä): Sisäleveys yläosassa 1,02m, sisäleveys alaosassa 1,62m. Pituus aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Esittelyvideo

Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili