Balzer MSG 102 P Testikuilu kuorma- ja linja-autoille Edellinen Balzer MSG 102 P Testikuilu kuorma- ja linja-autoille
Featured

Balzer MSG 310 U valmiskuilu ulkopuolisella viemäröinnillä

Pyydä tarjous
Tuotenumero
Balzer-222

Balzer valmiskuilut haastavat perinteisen tavan tehdä rasvamonttu. Teräsrakenteinen valmiskuilu on jo tehtaalta tullessaan viihtyisä ja toimivaksi todettu työympäristö vaativallekin mekaanikolle ja katsastajalle. Balzer MSG 310 U ympäristökuilu on varustettu kuilun molemmin puolin jätevesikanavilla, joten se soveltuu erityisen hyvin katsastus- ja tarkastuskäyttöön jossa ajoneuvojen mukana kulkeutuu paljon vettä ja lunta korjaamohalliin. Ympäristökuilun runkorakenteeseen integroitu täysin vesitiivis jätevesiverkosto pitää jätevedet työympäristön ulkopuolella ohjaten ne asianmukaisesti öljynerotuskaivoon.
MSG 310 U ympäristökuilu on toteutettavissa suorana huoltokuiluna tai testauskuiluna, johon on jo tehtaalla tehty asennusvalmius jarrutesterille ja ravistimelle. Kuilun suuren valmistustarkkuuden ansiosta se soveltuu myös ajovalojen tai akselien suuntauskäyttöön.

MSG 310U ympäristökuilu on varustettu Balzer huolto- ja testauskuiluista tutulla hunajakennorakenteella johon on integroitu mm. ilmanvaihtokanava ja joka toimii itsekantavan rakenteen lisäksi valumuottina. Kuilun asennus on erittäin nopea ja se vaatii käytännössä vain kuopan jossa on betoninen pohjalevy. Kuilun toteutus räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan ja se voidaan varustella tehtaalla valmiiksi esimerkiksi valoilla, nostimilla, sähköjärjestelmillä, nesteidenkäsittelyjärjestelmillä, paineilmajärjestelmällä ja niin edelleen.

Yksityiskohdat:

  • Made in Germany
  • Yhtenä osana toimitettava kuilu joka on erittäin nopea asentaa.
  • Lopputuloksena 35 vuoden kokemuksella hyväksi havaittu ja toimiva työpaikka jossa asentaja tekee mielellään töitä.
  • Ympäristökuilu on varustettu täysin vesitiiviillä jätevesiverkostolla joka pitää lumen ja veden poissa asentajan työskentely-ympäristöstä.
  • Räätälöity toteutus juuri Teidän tarpeisiinne.
  • Lisävarusteet (valot, sähköt, paineilmat, nestejakelut jne.) toimitetaan tehtaalta täysin valmiina, ne vaativat vain liittämisen talotekniikkaan.
  • Talotekniikan liitospaikat on suunniteltu räätälöityyn paikkaan ja ne on merkattu selvästi toimittaessa. Ilmanvaihtokanavalle on vain yksi liitos.
  • Liukastumista estävä, irrotettava ritilävälipohja, jonka alla kallistettu jätevesikanava
  • Täyttää jätevesivaatimukset WHG / VAwS (AwSV) / TRwS (779 / 785 / 786) sekä DGUV 109 vaatimukset

Tekniset tiedot:

Tekninen kuvaus:

Akselipaino: 20 t
Suunniteltu standardien:SLW 60, DIN EN 1991-1-1:2010-12, DIN EN 1991-1-1 / NA:2010-12, DIN technical report 101:2009-03 and DIN 4085 supplementary sheet 1:2011-12 mukaan.
Testaus, typpihyväksyntä ja sertifiointi: DIBt – No. Z-38.5-278
Vakiomitat (räätälöitävissä):Sisäleveys yläosassa 1,02m, sisäleveys alaosassa 1,62m. Pituus aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Asennusvideo:

Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili