Pysäköintinostin Omer Bipark 26 H 21, 2600 kg, nostokorkeus 2.1 m Edellinen Pysäköintinostin Omer Bipark 26 H 21, 2600 kg, nostokorkeus 2.1 m

Kaeser Aquamat CF 3 Lauhteenkäsittely-sarja

Pyydä tarjous
Tilaustuote
Tuotenumero
Aquamat CF 3

Tiukentuvien ympäristömääräysten vuoksi kompressoriasemilta peräisin olevan käsittelemättömän lauhteen hävittäminen on työlästä ja kallista. Jo pelkästään tästä syystä lauhteen käsittely määräysten mukaisesti on kannattavaa. KAESERin AQUAMAT-järjestelmällä tämä voidaan tehdä taloudellisesti ja luotettavasti.

Miksi lauhde on käsiteltävä?
Paineilmatuotannon aikana muodostuva lauhde sisältää käyttöolosuhteista riippuen öljyä ja monia muita epäpuhtauksia. Nämä saattavat olla ympäristölle haitallisia. Ennen kuin vesi voidaan johtaa viemäristöön, on se käsiteltävä siten, että se ei ylitä viemäristöön johdettavalle jätevedelle asetettuja raja-arvoja. AQUAMAT-laitteet ovat tähän tarkoitukseen suunniteltuja taloudellisia lauhteenkäsittelyjärjestelmiä. Ne takaavat luotettavasti, että esimerkiksi hiilivetypitoisuudelle asetetut raja-arvot eivät ylity.
(Tietoja raja-arvoista antavat esimerkiksi paikalliset jätevesilaitokset.)

Kustannussäästöä lauhteenkäsittelyn avulla
AQUAMAT-lauhteenkäsittelyjärjestelmän avulla kompressorin käyttäjä voi helposti käsitellä lauhteen itse. Näin ongelmajätteenä hävitettävän lauhdejäämän määrä pienenee huomattavasti. Laitehankinta maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä käsitellessään lauhteen AQUAMAT-lauhteenkäsittelyjärjestelmällä kompressorin käyttäjä voi pienentää ongelmajätteen käsittelykustannuksia noin 90 %

Tarkastettua ja sertifioitua lauhteenkäsittelyä
Berliinissä sijaitseva Institut für Bautechnik on tarkastanut ja sertifioinut AQUAMAT-lauhteenkäsittelyjärjestelmän toiminnan. Esimerkiksi Saksassa ainoastaan tämän instituutin tarkastamien lauhteenkäsittelyjärjestelmien käyttö on sallittua. AQUAMAT-lauhteenkäsittelyjärjestelmät käsittelevät lauhteen nykytekniikan edellyttämällä tasolla ja parantavat siten myös käyttäjän oikeusturvaa. Käyttäjälle tämä tarkoittaa, että paineilmatuotannon aikana muodostunut lauhde on käsitelty turvallisimmalla mahdollisella tavalla. AQUAMAT pienentää tuntuvasti sekä lauhteen hävittämisestä aiheutuvia kustannuksia että ympäristön kuormitusta.

Tehokas suodatinmateriaali
Sekä esi- että pääsuodattimessa käytetään erittäin tehokasta suodatusmateriaalia (ei aktiivihiiltä).

Selkeästi esillä oleva hälytin
Kohoava uimuri viestittää, että suodattimet on ehdottomasti vaihdettava. Testisetin avulla käyttäjä voi säännöllisin välein tarkastaa AQUAMATin toiminnan ja tilata tarvittaessa huollon (suositus: testaus kerran viikossa).

Vaivaton suodatinten vaihto
Pääsuodattimen panos vedetään ulos kätevien kahvojen avulla ja asetetaan valumaan AQUAMATin laidalle. Näin suodatinpanoksen vaihto käy käsiä likaamatta. Uutta suodatinpanosta ei tarvitse kostuttaa ennen käyttöä.

Tekniset tiedot:

-Säiliön tilavuus10l
-Täyttötilavuus4,3l
-Esisuodatin2,5l
-Pääsuodatin2,6l
-Lauhteen tuloliitäntä2x DN 10mm
-Veden poistoliitäntäDN 10mm

 

Mitat:

-Leveys290mm
-Syvyys222mm
-Korkeus528mm
-Paino3,5kg 
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili