Kaeser EcoDrain 30 Automaattinen lauhteenpoistaja Edellinen Kaeser EcoDrain 30 Automaattinen lauhteenpoistaja

Kaeser Paineilmasäiliö, 500 litraa, 11 bar

Pyydä tarjous
Tilaustuote
Tuotenumero
PS 50011

Paineilmasäiliö, ei lakisääteisiä tarkastuksia (11 bar * 250 l< 3000 bar*l)

Optimaalinen korroosiosuoja
DIN EN ISO 1461 -standardin mukaisen uppokuumasinkityksen ansiosta KAESER-paineilmasäiliöiden käyttöikä on noin kolminkertainen perinteisiin säiliöihin verrattuna.

Suuri huoltoaukko
Suurten käsi-/miesluukkujen ansiosta säiliöt on helppo puhdistaa, huoltaa ja tarkastaa. Tämäkin vaikuttaa omalta osaltaan taloudellisuuteen.

Asennusvalmis
Kaikkien aukkojen kierteet viimeistellään huolellisesti sinkityksen jälkeen. Näin asennus nopeutuu, ja liitoksen tiiviyteen voi luottaa.

Tekniset tiedot:
- Maksimikäyttöpaine                                                                        11 bar
- Korkeus 1925 mm
- Halkaisija 600 mm
- Paino 110 kg
- Tuloaukko G 1 "
- Poistoaukko G 1 "
HUOM!
Tämä säiliö ylittää lakisääteisen tarkastuksen rajan 3000 bar*l
Vastuu painelaitteen käytön turvallisuudesta on joka tapauksessa omistajalla ja haltijalla. Omistajan ja haltijan tulee sijoittaa painelaite turvallisesti sekä käyttää, hoitaa ja tarkastaa painelaitetta niin, että turvallisuus on varmistettu laitteen koko käyttöiän ajan.
Painelaitteen omistajan ja haltijan on huolehdittava lakisääteisten tarkastusten teettämisestä ja valmisteltava painelaite tarkastuksia varten. Painelaitteiden käyttöön liittyviä tarkastuksia ovat sijoitussuunnitelman tarkastus ja määräaikaistarkastukset. Näitä tarkastuksia tehdään painelaitteille, jotka voivat aiheuttaa merkittävää vaaraa käyttöarvojensa (paine, lämpötila, tilavuus ja sisältö) tai sijoituksensa vuoksi. Tarkastuksia saavat tehdä TUKESin hyväksymät tarkastuslaitokset.
Painelaitteiden käyttöön liittyvistä pakollisista tarkastuksista on säädetty kauppa- ja teollisuus ministeriön päätöksessä painelaiteturvallisuu desta (953/1999).
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili