Ilma-/vesikela 3/8" 12 m, koteloitu rakenne (AR93K/12) Edellinen Ilma-/vesikela 3/8" 12 m, koteloitu rakenne (AR93K/12)

Kaeser SXC 8, Paineilmakompressori kuivaimella ja säiliöllä, 5.5 kW, 670 l/min, 10 bar

Pyydä tarjous
Tuotenumero
SXC 8

Kompakti kokonaisuus
SXC-laitteistot ovat minimaalisen lattiapinta-alan vaativia täydellisiä paineilma-asemia: kaksoisseinämäinen PE-kuomu kätkee sisäänsä ruuvikompressorin, jäähdytyskuivaimen ja paineilmasäiliön, jotka muodostavat kytkentä- ja toimintavalmiin kokonaisuuden. Energiatehokkuus, huoltoystävällisyys, pitkäikäisyys sekä kaikkien komponenttien optimaalinen yhteensopivuus takaavat luotettavan ja taloudellisen käytön vuosiksi eteenpäin verstaissa ja pienemmissä tuotantolaitoksissa.

Energiatehokkuutta alusta alkaen
Jokaisessa SXC compact -laitteistossa on ruuviyksikkö, jonka roottoreissa on tehokas, enemmän paineilmaa vähemmällä energialla tuottava SIGMA-profiili.

Monipuolinen ja tilaa säästävä
Alueen 2,2–5,5 kW kattavista käyttötehoista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen kohteeseen. SXC-mallien vaatima lattiapinta-ala on vain 0,62 neliömetriä ja leveys 61,5 cm.

Energiataloudellinen ja toimintavarma
SXC ”all inclusive” -asemien luotettavasta ja taloudellisesti optimoidusta käynnistä huolehtii SIGMA CONTROL basic -ohjaus ja sen sähköä säästävä käynnistys-pysäytyssäätö.

Hiljainen ja puhdasta ilmaa tuottava
Käyntiääneltään SXC-laitteisto on tavanomaista hiljaisempi – sen äänitaso on maksimissaan vain 69 dB(A). Integroidun jäähdytyskuivaimen ansiosta sen tuottama paineilma on kuivaa ja puhdasta. Elektronisesti taso-ohjattu lauhteenpoistin poistaa luotettavasti ja ilman energiahäviöitä paineilmasäiliöön ja jäähdytyskuivaimeen kertyneen lauhteen.

Roottoreissa SIGMA-profiili
KAESERin kehittämä roottorien SIGMA-profiili mah - dollistaa perinteisiin profiileihin verrattuna noin 10–20 prosentin energiansäästön ilman, että tuotetun pai- neilman määrä muuttuu. Tämä vaikuttaa oleellisesti laitteistokokonaisuuden erinomaiseen tehokkuuteen SIGMA CONTROL basic -ohjaus Laitteiston luotettavasta ja taloudellisesti optimoidus- ta käynnistä huolehtii SIGMA CONTROL basic -ohjaus ja sen tehokas käynnistys-pysäytyssäätö. Ohjaus myös valvoo jatkuvasti laitteen käyntiä.

Huoltoystävällinen
Sintratusta polyeteenistä valmistettu kevyt kotelo on vaivattomasti irrotettavissa, minkä jälkeen kaikkiin huoltokohteisiin on helppo päästä käsiksi. Elektronista lauhteenpoistinta voidaan valvoa ristikon läpi. SXC- laitteistojen rakenne on poikkeuksellisen huoltoystä- vällinen.

Tehokas jäähdytys
KAESER-kompressoreissa on jo usein toteutettu in - novatiivisia jäähdytysratkaisuja. Tämä pätee luonnol - lisesti myös SXC-laitteistoihin: siihen on optimaalisen jäähdytyksen takaamiseksi asennettu kolme tuuletin- ta. Yksi erillisellä käyttömoottorilla varustettu tuuletin jäähdyttää luotettavasti jäähdytysöljyn.

 

Varustus

 • Laitteistokokonaisuus: käyttövalmis, täysin automaattinen, tehokas äänenvaimennus, tärinänvaimennus, kaksoisseinämäinen PE-kuomu
 • Äänieristys: Äänieristyskotelo, tärinänvaimentimet, kaksinkertainen tärinänvaimennus
 • Ruuviyksikkö: Alkuperäinen SIGMA-profiililla varustettu yksivaiheinen KAESER-ruuviyksikkö, jossa roottorien optimaalisen jäähdytyksen takaava jäähdytysöljyn ruiskutus
 • Sähkömoottori: Energiaa säästävä moottori (IE2), saksalainen laatutuote, IP 54, eristysluokka F lisävarmuutena
 • Hihnakäyttö: Huoltovapaa hihna, ei vaadi kiristystä
 • Ilman ja jäähdytysöljyn kierto: Kennorakenteinen imuilmansuodatin; imuventtiilissä takaiskutoiminto; pneumaattinen paineenpoistoventtiili; jäähdytysöljysäiliö, erilleen sijoitettu öljynerotinsuodatin; varoventtiili, minimipainetakaiskuventtiili, mikrosuodatin jäähdytysöljykierrossa
 • Jäähdytys: Ilmajäähdytys; erillisellä tuuletinmoottorilla varustettu alumiininen jäähdytysöljyn jäähdytin, toinen tuuletin moottorin käyttöakselilla, automaattinen lämmityskäynti (aktiivinen vain kuormitusasteen ollessa erittäin alhainen)
 • Säiliö: Sisäpuolelta pinnoitettu, elektronisesti ohjattu lauhteenpoisto
 • SIGMA CONTROL basic: Elektroninen säätö- ja valvontajärjestelmä. Kuvakkeet, suuri näyttö. Käynnistys-pysäytyssäätö. Valvonta: pyörimissuunta, laitteiston paine, puristuksen loppulämpötila ja jäähdytyskuivain. Mittaustietojen näyttö: verkkopaine, irtikytkentäpaine, puristuksen loppulämpötila. Tilatietojen näyttö: laitteiston tila, ajankohtaiset häiriöt, varoitukset ja huoltomuistutukset. Näyttö: huoltovälin tuntilaskuri, kuormitus- ja käyttötunnit; asetettavissa oleva huoltoväli, valittavissa olevat paine- ja lämpötilayksiköt (bar/psi/MPa/°C/°F). Laitteiston nimellispaine yksilöllisesti alennettavissa. Hätäpysäytyskytkin, potentiaalivapaa kosketin moottorin käynti-ilmoitukselle. Elektroninen painelähetin
 • Sähkökomponentit: Kytkentäkaappi IP 54; automaattinen tähtikolmio-kontaktoriyhdistelmä (3 kW:sta alkaen); ylivirtasuoja, ohjausvirtamuuntaja
 • Jäähdytyskuivain: Teräksiset levylämmönvaihtimet, integroitu lauhteenpoistin, elektronisesti ohjattu lauhteenpoisto, eristetty kylmäainepiiri

Tekniset tiedot

- Käyttöpaine 7.5/10/13 bar
- Koko laitteiston tuotto eri käyttöpaineissa 0.80/0.67/0.54 m3/min
- Maks. käyttöpaine 8/11/15 bar
- Moottorin nimellisteho 5.5 kW
- Jäähdytyskuivaimen tehonotto 0.3 kW
- Kylmäaine R 134 a
- Paineilmasäiliö 215 l
- Äänenpainetaso 69 dB (A)

Mitat

- Leveys  620                     
mm          
- Syvyys 980 mm
- Korkeus 1480 mm
- Paino 300 kg
Kirjoita tuotearvostelu
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili